De ce ajungi in Romania curva PSD ?!

ioana

Ioana Simona Dăncuş a absolvit liceul cu profil teologic din Oradea, iar în prezent este studentă. Simona este membru PSD din anul 2009.

Tânăra a recunoscut la DIICOT că a ales calea prostituţiei, dar şi-a argumentat decizia prin faptul că familia sa a trecut printr-o perioadă dificilă. „Tata a murit într-un accident în Istrael şi ne-am împrumutat de o sumă mare de bani pentru a-i aduce trupul neînsufleţit acasă”; a declarat Ioana anchetatorilor, scrie Adevărul.

Ea a povestit şi despre o boală necruţătoare de care suferă mama sa, dar şi despre faptul că banii obţinuţi facil i-au luat minţile. Tânăra ar fi apelat chiar la un psiholog. Ioana a relatat şi despre modul în care a ajuns să practice prostituţia de lux în cluburi din capitala Austriei.

„Am ajuns în clubul Babylon din Austria. După un timp de gândire, a doua zi după ce am constatat că fetele care lucru în club câştigau foarte mulţi bani, ba chiar primeau şi cadouri de la clienţi, am luat hotărârea să lucrez şi eu acolo. Atunci nu aveam o situaţie materială bună, ci dimpotrivă treceam prin dificultăţi financiare”, arată tânăra, care şi-a început „cariera” în Austria în toamna lui 2007 pe când avea 19 ani.

Sexgate-ul de Romania.

Mai multe manechine ar fi fost racolate, într-o reţea de sclavie sexuală, şi plătite să întreţină relaţii sexuale cu politicieni, oameni de afaceri, artişti şi interlopi. Potrivit ziarulnational.com, ancheta este confirmată de procurorii de la Crimă Organizată, care le-ar fi pus la dispoziţie o parte din probe.

Pe lista celor care au beneficiat de servicii sexuale plătite s-ar afla deputatul Robert Negoiţă, fratele acestuia, milionarul Ionuţ Negoiţă, interlopul Nuredin Beinur, dar şi alte nume sonore, precum Nicolae Bănicioiu sau Adrian Enache. Potrivit surselor citate de ziarulnational.com, întreaga filieră era condusă de Ion Tămârjan şi Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, între 100 şi 500 de euro, şi promisiuni că ar putea deveni vedete şi apoi luate de soţii de către clienţii VIP.

Iată câteva fragmente din concluziile la care au ajuns anchetatorii:

„A. R. A. a făcut parte din acel grup de vreo 10 fete selectate pentru video-clipul reclamă pentru Clubul Babylon. Cazată în club, a aflat de la inculpatul Costan Relu Cornel că acel ­imobil era de fapt un bordel de lux. (…) În perioada 2007-2009 a întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar prin intermediul acestuia acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Nuredin Beinur şi Rasitzaimoglu Muammer Tahir.”

„M. M. a întreţinut acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir şi Nuredin Beinur, prin mijlocirea inculpatului, cel care le ducea, pe ea şi pe alte fete, care-l însoţeau, cu maşina sa, în locurile în care se întâlneau cu clienţii. (…) S-a întors după aceea de mai multe ori în cluburile Babylon, o perioadă de timp dusă acolo de inculpatul Tămârjan Ion Valeriu cu autoturismul său Skoda Fabia. Acelaşi inculpat i-a propus, ba chiar i-a înlesnit întreţinerea de acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin (prezentat ca un bărbat bogat care o putea ajuta financiar), martor care i-a propus apoi să întreţină acte sexuale (se înţelege plătite) cu câţiva prieteni ai săi (Bănicioiu Nicolae, Enache Adrian)”.

Realitatea.net