De astăzi, O nouă serie din „Războiul transportatorilor” la HISTORY Channel

HISTORY®, canalul numărul 1 pe nişa de documentare din România*, va transmite, începând de astăzi, a doua serie din „Războiul transportatorilor”. Premiera seriei va avea loc în această seară, la ora 22:00, şi va aduna aceleaşi personaje devenite populare în rândul publicului din România, dar şi noi transportatori – Chris şi Robbie.

Aflat la a doua serie pe HISTORY, “Războiul transportatorilor” urmăreşte câţiva antreprenori independenţi care au descoperit că pot face avere transportând articole de care cărăuşii tradiţionali se feresc. Fiecare episod pătrunde în competitiva lume a acestor transportatori, care se luptă pentru şansa de a prelua cele mai problematice încărcături.

Competiţia începe la uShip, cea mai mare casă de licitaţii online pentru transportatori independenţi. De la încărcăturile agabaritice la cele bizare, aceştia vor transporta orice dacă preţul e bun. Fie că sunt începători sau experimentaţi, niciun transport nu e prea mare pentru aceşti profesionişti. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi iubita lui pisică Muffy se întorc, alături de noii protagonişti Chris şi Robbie. Chris e printre cei mai activi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul său, alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el.

Un promo al show-ului este disponibil pe YouTube, iar mai multe detalii despre această serie pot fi găsite pe site-ul oficial al HISTORY Romania.

HISTORY este principalul canal TV din portofoliul liderului de piaţă în distribuţia canalelor de entertainment, A+E Networks® UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe, promo-uri şi campanii de marketing personalizate pentru România. HISTORY este disponibil în ofertele Digi, Romtelecom (DTH), UPC şi iNES IPTV.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi site-ul local, pagina de Facebook HISTORY Romania şi YouTube.

 

Despre HISTORY®:

HISTORY face istoria mult mai atractivă oferind o imagine proaspătă asupra trecutului nostru. Prin poveşti captivante, spuse dintr-o nouă perspectivă şi cu ajutorul unor reconstituiri uimitoare, programele sale de înaltă calitate aduc istoria la viaţă. Serialele HISTORY provoacă zi de zi telespectatorii şi percepţiile acestora asupra istoriei din viaţa lor. Conţinutul HISTORY este inedit şi captivant, prezentând realitatea fascinantă a istoriei.

HISTORY®, canal lansat pentru prima dată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajunge acum în peste 330 de milioane de locuinţe, din mai mult de 150 de ţări, cu conţinut tradus în peste 38 de limbi.

  Despre A+E Networks UK®:

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia canalelor de entertainment şi include în portofoliu canale tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 77 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în mai mult de 60 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în peste 14 limbi.

 

Subscribe To Our Newsletter

Acordarea Titlului de Profesor Honoris Causa (prof. h.c.) doamnei DR. GABRIELE CZERNY de la Universitatea de Ştiinţe ale Educaţiei Ludwigsburg/ Germania

Universitatea Babeş-Bolyai vă invită să participaţi miercuri, 15 mai 2013, cu începere de la ora...

Închide