Daniel Meze(Daniel Rătăcitorul) sare acum la gâtul lui Boc și Șulea, din…Oradea

2013, Oradea

Presa vremii il numeste pe Meze  Daniel Rătăcitorul :

„Fost angajat al Gazetei de Oradea, unde a avut mentori şantajişti de ispravă, şi al Radio Transilvania, unde îndeplinea cu plăcere misiuni de executare a adversarilor PDL-ului, în special a liberalilor lui Ilie Bolojan, plecat apoi la Cluj în 2010 la televiziunea portocalie a boss-ului echipei CFR, Arpad Paszkanyi, tânărul Daniel Meze s-a întors înainte de Paşti acasă, la Oradea. Definitiv şi cu coada între picioare.

Motivul, zic chiar propriii amici, este aproape incredibil: deşi afaceristul protejat de preşedintele Băsescu l-a ţinut la Look TV ca realizator de emisiuni cu o ditai leafa de 1.000 de euro pe lună, Daniel n-a produs în mai bine de doi ani nici o emisiune!

Şi, cum n-a mai avut parale să-şi mai plătească chiria în Cluj, iar nevasta, o moldoveancă, l-a pus şi ea pe liber, chiar dacă se luaseră abia de o jumătate de an, junele îşi caută acum de lucru în media orădeană.

Poate s-o găsi cineva să-l angajeze pe multilateral-dezvoltatul jurnalist, chit că 2013 nu-i an electoral şi, deci, n-ar prea avea ce să-i dea de lucru…”

2018, Florești

Ce declară „yoghinul” candidat la scaunul de primar al Floreștiului :

Între Oradea și Episcopia Bihor se va realiza o linie dublă de tramvai de 12 km. Firesc ar fi să avem o linie de tramvai între Cluj și Florești care să ofere o alternativă transportului în comun dintre cele două localități.

Dacă se vrea, se poate! Dacă există voință și competență, se pot atrage fonduri europene și extinsă linia pe aliniamentul drumului de ocolire varianta sud. Dacă exista voință și competență și exproprieri făcute se făcea și drumul respectiv. Dar unde nu e cap, e vai de picioare.Leave a Comment