Daniel Meze si a doua venire a lui Iisus Hristos

Presa curata clujeana, de la la Ziar de Cluj la  NCN arata lupta oradean-floresteanului Daniel Meze pentru propasirea si ridicarea Florestiului. Ne raliem si noi presei adevarate clujene, acea presa care a sprijinit intotdeauna lupta anticoruptie, prin votul adresat lui Victor Ponta.  Meze ii arata lui  Sulea, cum trebuie condus Florestiul, avand o experienta politica de mare anvergura la PMP Oradea. Mentorul lui Meze, Traian Basescu personal,  retras strategic de la PMP, l-a invatat cred sa vorbeasca frumos, si sa lupte pentru putere. Stiu ca zambesti, Traiane. Ce mai stii de d-na secretara Vasilescu, din minister ? Mai traieste ? Dar sotia lui Săndel, care lucra la registratura la Paraul Rece ? Mi-e dor de Stolo, dragul de el…imi dau lacrimile.

Numai Dumnezeu poate stii ce ne rezerva viitorul. Unii preoti si multi credinciosi sustin ca venirea lui Iisus este aproape, analizand doar 4 lucruri care s-au intamplat in ultima vreme intr-un ritm accelerat.  Aparitia Dumnezeilor falsi, cutremurele si alte fenomene naturale exceptionale, foametea, razboaiele, toate arată apropierea Apocalipsei. 

Cum legea Rezonantei este universal valabila, venirea lui Meze este probabil providentiala. Practicant Yoga, acesta poate avea puterea necesara sa largeasca in viitor strazile din Floresti, sa planteze ghiocei si panselute in parcurile dintre blocurile din Floresti. Totodata, prin lupta sa pentru centura Florestiului, poate avea forta necesara sa ii traga la raspundere pe Dragnea, Fifor si Neaga, sa ii oblige prin forta gandului sa ii puna in maxim 24 de ore la dispozitie toate aprobarile  si banii necesari,  pentru terminarea in cel mult un an a lucrarilor si includerea centurii in Masterplan.

Sunt convins ca si domnul Ioan Rus, dar mai ales domnul Vasile Dancu vor sa-l cunoasca pe leaderul care isi pune cu atata abnegatie la dispozitie intreaga capacitate in slujba florestenilor.

Cea de-a doua venire este descrisă în detalii în Apocalipsa 19:11-16: „Apoi am văzut cerul deschis, şi iată că s-a arătat un cal alb! Cel ce sta pe el, se cheamă „Cel credincios” şi „Cel adevărat”, şi El judecă şi Se luptă cu dreptate. Ochii Lui erau ca para focului; capul îl avea încununat cu multe cununi împărăteşti, şi purta un nume scris, pe care nimeni nu-l ştie, decât numai El singur. Era îmbrăcat cu o haină muiată în sânge. Numele Lui este: „Cuvântul lui Dumnezeu”. Oştile din cer Îl urmau călări pe cai albi, îmbrăcate cu in subţire, alb şi curat. Din gura Lui ieşea o sabie ascuţită, ca să lovească Neamurile cu ea, pe care le va cârmui cu un toiag de fier. Şi va călca cu picioarele teascul vinului mâniei aprinse a atotputernicului Dumnezeu. Pe haină şi pe coapsă avea scris numele acesta: „Împăratul împăraţilor şi Domnul domnilor.””

Singurul pacat e ca yoghinii, din cate stiu, nu sunt crestini, asa ca orice asemanare intre Meze si Iisus pare fortata. Totusi, ma gandesc ca daca evreii au avut un Iisus, poate si florestenii il aseamana, cel putin unii dintre ei, pe Meze cu acesta.

Regretam ca din peisaj lipseste Elena Udrea. Din motive obiective, e plecata putin in Costa Rica.  Inca nu i-am gasit corespondenta biblica, desi Maria Magdalena ar putea fi o optiune.

Off, ce ti-e si cu presa asta…eu dau drept la replica, oricui, ca no, asa-i deontologic…

Stau fara sa gandesc, ca pot gresi. Deodata ma strafulgera prin cap : Pai daca-i cum am scris mai sus, io n-oi fi Ioan Botezatorul ?

 

 

 

 Leave a Comment