Dancila va prelua puterea in PSD. Maior si Dancu i-au aratat usa penalului

Se pare ca e gata. Maior si Dancu nu glumesc, niciodata. Trebuie sa ai naivitate in creier sa te joci cu ei. Dancila va „mosteni” stampila de la scorpionul Dragnea. Acesta va demisiona dupa Congres.

Presa se zbate in dorinta de a fi luata in seama. Se leaga de Boc, de Sulea sau de Tise.  Dar se teme ca de foc sa spuna jumatate de cuvant rau de Dancu. Nu toata presa, ci numai acea parte a presei care are citiri multe si se trage de la Bistrita. Nu ca Bistrita ar fi de vina, iubesc mult zona si oamenii de acolo.

Coldea, Dancu si Maior au reprezentat, spun anumite surse, tratamentul de epilare definitiva a mustacioarei lui Dragnea. In parlament, unii psd-isti vor pune de o lege de modificare a DEX-ului, cu introducearea imunoglobinei.

Se pare totusi ca Dragnea are ficatul tare. Ceva imi spune ca omul e parte din ceea ce a numit „statul paralel”. Se pare, spun anumite surse, ca filmele turcesti l-au facut sa isi uite pozitia in statul paralel. Acea pozitie umila in fata unor generali.

Cineva i-a reamintit totul, se pare ca filmele si inregistrarile l-au convins pe Dragnea. Deci nu cele turcesti, evident.

Case closed.

 

Drogen, therapeutisches Versagen und Tod für einen 21-Jährigen aus Heidenheim a.d. Brenz, Deutschland

  Was kann man über einen 21-jährigen rumänischen Jungen sagen, der in Deutschland geboren wurde...

Închide