Dăncilă, dragostea mea, o comite din nou. Nu mai pot, pe bune !

Incep sa o iubesc pe Dancila. Niciodată, nimeni nu m-a facut sa rad asa. Cand s-a asezat pe scaunul premierului spaniol, m-am simtit razbunat, am ras pana m-am cacat pe mine. Si acum inca rad de faza aia.

Azi a spus că va discuta cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, „nu în ideea de a-l acuza pe cineva, de a-l abroga pe cineva despre o vină, și de a ruga ca să lăsăm rezultatele anchetei să fie cele care ne fac să credem într-o direcție sau în cealaltă”.

Sincer, femeia asta e o comoară. Depresia de toamnă dispare langă ea, sunt convins că si aici se manifestă efectul Stockohlm. Eu incerc să nu mai scriu, mă feresc sincer să ii ascult discursurile, dar…Satana…deschid un radio, un ziar…

Dacă nu ar fi fost casatorita, as fi cerut-o eu in casatorie. Poate m-ar fi luat consilier, ca ce poate Valcov, pot inca si eu. Ma gandesc totodata, ca nu ar mai fi trebuit sa-mi cumpar un porc de Craciun. Vorbeam cu Dragnea.

Asta, cu conditia sa nu il umfle procurorii pana atunci. Ma gandesc sa apelez la o virgina, sa faca impreuna cu un preot, niste rugaciuni de dezlegare si un maslu in fiecare vineri, sa nu-l ia pe Dragnea pana de Craciun, ca raman fara porc.

Ori un porc pentru un ziarist rupt in cur conteaza, nu-i asa ? Un porc poate avea 150 kg, iar un kg de carne de porc 10 lei kg in viu, iată cum fac 1500 de lei, si inca mananc bio.

In rest, cum am discutat si cum ne-am inteles.Leave a Comment