Dan Sova il face presedinte de Vasile Secara la CFR Calatori

secaraVocea Clujului arata ca Regionala CFR Calatori Cluj a fost condusa nu demult de directorul Secara Vasile.

Acesta a incheiat in 2008 un contract de inchiriere cu o firma privata din Orasul Jibou , jud Salaj, pe cinci ani de zile pentru terenul situat in vecinatatea terenului SNTFC.

Dupa expirarea contractului in cauza, acesta a fost prelungit pentru inca cinci ani fara aprobarea SNTFC Bucuresti si fara a initia o noua procedura de licitatie, fiind semnat  tot de Secara Vasile.

In acest interval,  firma privata si-a extins halele de productie intrind cu citeva zeci de metri patrati pe proprietatea SNTFC pe care nu avea contract.

Mai mult, firma privata si-a intabulat terenul ocupat abuziv pe numele ei.Problema a apărut atunci cind SNTFC la rindul ei, a inceput demersurile de intabulare si a gasit  proprietatea ocupata de vecini.

Acest lucru a fost posibil cu acordul Directorului Secara Vasile care a semnat  actele de vecinatate creind un fals si abuz in dauna intereselor statului.

In data de 8 mai 2013, SNTFC CFR Calatori si-a timis corpul de control la Cluj pentru a cerceta acest caz si pentru a stabili vinovatii, inclusiv recuperarea prejudiciului.

Directorul Secara Vasile pus in fata abuzurilor pe care le-a facut, a refuzat sa ia la cunostinta cele constatate in scris si in ziua urmatoare nu a mai aparut la serviciu, anuntand  ca este  in concediu medical.

O data cu fuga Directorului in concediu medical s-a mai constatat ca acesta nu avea numit inlocuitor, contrar regulamentului de organizare si functionare si ca nimeni nu avea specimen de semnatura astfel ca salariatii riscau sa ramina fara salarii in data de 15 mai.

Se pun urmatoarele intrebari:

  1. De ce corpul de control a propus urmatorul targ: ,,demisia sau trimitem dosarul la DNA,,?
  2. Cine raspunde de instrainarea domeniului privat al SNTFC si cum se va recupera ?
  3. Cate contracte a mai incheiat Secara Vasile in decursul celor 12 ani de cand este director ?

Asteptam cercetarea celor semnalate de mine si luarea de masuri administrative sau penale.  Dirgau Gelu

conduce interimar sucursala Cluj.

Iata ca PSD rasplateste fidelitatea : Compania va fi condusă de un Directorat cu trei membri, unul dintre aceştia fiind Valentin Dorobanţu , până în prezent manager privat al CFR Călători. Din Directorat mai fac parte Ioan Bălănean şi Vasile Secară, acesta din urmă având şi funcţia de preşedinte al acestei structuri. 

Probabil suparat pe Vocea Clujului, din cauza articolului de mai sus, Vasile Secara nu a raspuns la telefon, desi a fost salvat de la linsaj de revolutionari in decembrie 1989, cand fostul sef de statie Petric nu suporta pozitia din PCR a lui Secara. Nu sunt suparat ca i-am facut bine, ii uram Pasti Fericit !

Subscribe To Our Newsletter

Program de Pasti Primaria Cluj-Napoca

  www.primariaclujnapoca.ro   Biroul mass-media Email: presa@primariaclujnapoca.ro Tel: 0264/431900   Comunicat de presă (17 aprilie...

Închide