Daca esti singur/singura te asteptam si pe tine!

 

Party pentru Singles 22 Noiembrie 2014, ora 20

In curand trece si 2014, un an care a fugit cu bune si rele, unde prinsi de viata sociala, de viata frenetica in care ne zbatem pentru a castiga timp, bani si pozitie sociala de multe ori uitam de NOI, de ceea ce nu se poate cumpara si nici vinde – Sufletul Nostru.
Poate vi se pare plictisitor sa vedeti un articol despre iubire, despre lucruri necomerciale dar incercati sa va deschideti gandirea, sa visati un moment cum ar putea fi viata ta daca ai colora fiecare moment cu o culoare si ai construi un curcubeu magic in care sa te poti pierde de cate ori doresti, de cate ori obosit de stres vrei sa iti incarci “bateriile” – un curcubeu care eu l-as asocia familiei – propriei familii – acelei familii in care esti tu si partenerul(a).
FAMILIE = FERICIRE
Nu totdeauna se intelege ce inseamna fericire, nu totdeauna simtim ca am trecut sau traim un moment fericit, dar cu siguranta cine are o familie stie ce este fericire si poate spune ca uneori si momentele “gri” sunt pline de fericire, important sa stii sa privesti totul cu filozofie, sa stii sa fii pozitiv.
Esti singur/singura? Nu pierde speranta pentru ca fiecare avem pe cineva care ne asteapta, ne cauta important sa nu ne inchidem, sa lasam deschise portile inimii.
CAND ITI PIERZI SPERANTA NU UITA:

… cel mai distrugător obicei este acela de a te îngrijora.
… cea mai mare bucurie este aceea de a dărui altora .
… cea mai mare pierdere este acea a respectului de sine.
… cea mai urîtă trăsătură de caracter este egoismul.
… cea mai periclitată specie o reprezintă liderii dedicaţi.
… cea mai grozavă resursă naturală este tinereţea omului.
… cel mai eficace tratament de urgenţă este încurajarea.
… cea mai mare problemă de biruit este teama.
… cel mai eficace tratament de insomnie este pacea minţii.
… cea mai nefericită infirmitate în urma eşecului o reprezintă scuzele.
… cea mai mare putere in viaţă este DRAGOSTEA.
… cea mai nefericită lipsă este lipsa de speranţă.
… cea mai fatală armă este limba.
… cele mai inaripate cuvinte sînt “DA, pot”.
… cel mai mizerabil sentiment este autocompătimirea.
… cea mai frumoasă podoabă este zîmbetul.
… cel mai puternic mijloc de comunicare este rugăciunea.
… cel mai contagios spirit este entuziasmul.
… cea mai importantă prezenţă în viaţa omului este DUMNEZEU !

Noi cei de la Mira putem fi o speranta!

Fericirea incepe intotdeauna de la cifra 2. Fiecare om are o latura duala pe care nici stiinta, nici mitologia, nici literatura, nici psihologia, nu au reusit sa o explice. Asa suntem si ca sa fim fericiti avem nevoie de un partener de suflet pe care sa-l iubim si care sa ne impartaseasca aceleasi sentimente. Deci nu mai sta pe ganduri.
Daca esti exigent/a, doresti anumite certitudini si nicidecum sa pierzi timpul apeleaza cu incredere la Agentia Mira si incepe sa faci primul pas in construirea curcubeului – fericirii tale, cu rabdare vei lua culoare dupa culoare si vei crea magia unei povesti de dragoste.
Cum?
Cu rabdare, implicare, deschidere catre altii si bineinteles impreuna cu Noi cei de la Mira.

Orice ar fi… daca vei face tu primul paso…NU UITA… ca o faci pentru tine!!! Chiar daca – “Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted” dupa cum spunea William Shakespeare

22 Noiembrie 2014 – Party pentru Singles – a sosit momentul sa faci acel prim pas sa iesi din carapacea singuratatii sa dai frau liber emotiilor sa petreci o sambata seara magica in care muzica si dansul, distractia si noile prietenii vor fi primele culori catre FERICIRE.
Colorile sunt in mainile tale! Ce faci ? Lasi totul fara culoare sau incepi intr-o noapte de noiembrie sa privesti cerul instelat stiind ca dimineata curcubeul tau iti va ilumina inima, aratandu-ti calea catre viitorul tau.

MIRA

Subscribe To Our Newsletter