Daca as avea buletin de Cluj-Napoca, as vota cu Liviu Alexa, nu cu Emil Boc

Poate ca de-a lungul timpului, am avut contre serioase cu Liviu Alexa, care s-au materializat in articole dure si de ce nu, intr-o polemica in care acuzele reciproce nu au lipsit.

Ceea ce a facut Liviu Alexa pentru Robi, m-a facut sa imi dea lacrimile. Nu stiu cine sunt ceilalti candidati, stiu doar ca nici unul nu e de la PNL sau de la Noua dreapta.

20160122_121208[1]20160122_121238[1]20160122_121137[1]20160122_121136[1]

 

Emil Boc a facut si lucruri bune, dar nu mai are nerv. Liviu Alexa se pare ca are suflet.

Am buletin de Floresti, slava Domnului, deci voi vota cu actualul primar al Florestiului. Tin mult la Noua Dreapta, dar nu voi candida niciodata impotriva unuia cel putin la fel de roman ca mine, Horia Sulea.

Inca din 2004 am incercat sa fac sa ajunga primar Ioan Rus. Din 20 iunie 2004, pana azi, regret ca acest oras nu are un primar care sa exprime fondul, nicidecum forma. Poate ca Emil Boc a fost un primar bun si eu nu vad asta.

Ceea ce vad, este un oras paralizat in trafic, cu asfaltari deosebite, ce-i drept. Care are un festival Untold, universitati, cluburi de noapte.

Administratiei clujene ii lipseste sufletul. Iar Marius Nicoara ar trebui de urgenta sa plece. Cand ai un Horia Sulea, Adrian Oros sau Dan  Tarcea in partid si nu-i arunci in lupta, se pare ca ceva nu-i ok.

Boc va pierde primaria Clujului, deoarece spiritul civic al clujenilor este trezit. Dovada este miscarea de tip sah-mat a lui Liviu Alexa.

Ardelenii iarta, dar nu uita. Nu uita de perioada neagra cand Emil Boc a taiat salarii, a introdus taxe si impozite aberante, cum este cel forfetar. Nu uita ca a promis ca va scoate taxa de poluare si lista poate continua la nesfarsit.

Deci daca Clujul nu a desemnat un candidat la primarie cu adevarat liberal, de dreapta,  daca as putea, as vota cu Liviu Alexa.

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Nimeni nu se mai poate apara in cauzele penale de inregistrarile SRI si DNA

Colonia Romania, in care binomul SRI-DNA nu va raspunde pentru abuzurile si incalcarile Drepturilor Omului,...

Închide