Cyber security

2„Cyber Security” este un domeniu de interes major pentru instituţii publice, academice, organizaţii guvernamentale şi nonguvernamentale precum şi companii private care desfăşoară activităţi de cercetare, studii de caz şi operaţiuni în domeniul cibernetic. Protecţia informaţiilor critice, securizarea comunicaţiilor şi efectuarea de operaţii militare în spaţiul cibernetic au devenit priorităţi în securitatea naţională care au la bază progresele spectaculoase pe care domeniul cibernetic le-a cunoscut în ultimii ani.

Lumea de azi este dominată de tehnologia wireless, de la cheile automobilelor noastre şi până la comunicaţiile prin telefoane mobile care ne permit să realizăm tranzacţii bancare, dar şi fotografii şi filme; şi toată această tehnologie wireless nu este atât de sigură pe cât ne-am dori, din nefericire. Parte a soluţiei o constituie standardele de securitate pentru această tehnologie care ne acoperă nevoile de fiecare zi.

Ce sunt conferințele Sparks?

Sparks sunt o serie de conferințe de securitate informatică dedicate atât pasionaților cat și specialiștilor din mediul INFOSEC, fiind accesibile atât persoanelor ce doresc să înțeleagă impactul și riscurile la care sunt supuse infrastructurile informatice pe care le dezvoltă sau administrează dar și celor care au un background în acest domeniu, prezentările fiind o bună modalitate de a fi la curent cu noutățile ce apar în domeniul securității IT cu o viteză atât de mare încât e foarte greu pentru noi să le ținem pasul.

Subscribe To Our Newsletter

Norica Nicolai, sau cum sa accesezi fonduri la Floresti

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai s-a aflat azi dimineaţă la Floreşti, alături de primarul comunei, Horia...

Închide