Cutremurator : 300.000 de lei datorii ale firmelor de administrare imobile florestene catre firma care ridica gunoaiele

Asociatile de proprietari au in general firme de administrare, care se ocupa cu plata cheltuieliilor catre furnizori. La acesasta data, din motive necunoscute, firmele de administrare totalizeaza un cuantum total de 300.000 de lei catre Quatro Eco Salub.

Intrebarea se pune care sunt persoanele restante la plata cheltuielilor, daca intr-adevar cuantumul sumelor cumulate ajunge la concurenta sumei perecizata. A face presa, nu politica, presupune a investiga. Nu intelegen de ce petitia pentru schimbarea Quatro Eco Salub. Deoarece ne crediteaza cu 300.000 de lei ?

S-au mai intaplat cazuri in care firmele de administrare au intrat in insolventa, iar proprietarii au ramas cu buza umflata. Se pare ca tot mai multa lume cere sa plateasca direct gunoiul, pentru ca apoi sa isi ceara drepturile in mod direct.

Maine, un pensionar va merge la Quatro Eco Salub si va cere plata directa catre Quatro Eco Salub, deoarece nu mai doreste sa fie dator, dar nici sa fie luat de prost. Maine, pe Vocea Clujului. Nici nu stiti ce pierdeti.

 

Poza : cluju.ro