Curs de Theta Healing cu Andrea Filip la Cluj

Week-end-ul care a trecut am particpat la Cluj la Cursul de Theta Healing al Andreei Filip la Cluj.

A fost un curs de exceptie, in care m-am reconectat cu natura divina din mine. In aceste zile minunate, am aflat din nou raspunsurile la intrebari precum: Cine sunt? De unde am venit? De ce am venit? Incotro ma indrept?

Mai mult decat atat am invatat o tehnica de meditatie prin care pot sa am viata pe care mi-o doresc.

Da, este aceeasi idee din filmul The Secret – ca esti ceea ce gandesti, ca gandurile devin lucruri. Este aceeasi idee din Programarea Neuro Lingvistica:  orice actiune este determinata de emotii, emotiile sunt determinate de ganduri, iar gandurile au fost acumulate in cea mai mare parte in prima parte a copilariei noastre din egregorul societatii in catre traim. Cert este ca nu putem obtine rezultate noi cu acelasi mod de a gandi.

A fost pentru prima data cand mi s-a aratat cum se poate realiza aceasta schimbare. Concret.

Plansesem chiar cu o ora inainte sa ajung la curs din pricina unor probleme personale. Trei zile mai tarziu am o mare incredere in mine, nivelul stimei de sine a crescut. Faptul ca am gasit raspunsurile la intrebarile pe care le avea, raspunsuri care se aflau in interiorul meu, dar pe care am avut acum pentru prima data curajul sa le accept, toate acestea m-au facut sa simt ca am putere personala, ca viata nu este o fatalitate.

La intrebarile pe care ni le punem cu totii uneori, gen “Doamne, de ce mi se intampla mie asta?”, raspunsul este cum nu se poate mai simplu: “Pentru ca eu am ales”.  Daca privesti intreaga ta viata din punctul de vedere al alegerii personale, atuinci totul incepe sa capete sens.

Metoda ThetaHealing a fost dezvoltata de Viana Stibal in urma cu 15 ani. Este metoda primordiala as zice eu de lucru cu subconstientul. Si utilizand-o, cred ca putem face o lume mai buna, cred ca putem salva lumea.

As incheia acest articol cu o idee din cartile lui Alberto Villoldo si anume ca noi nu suntem suma experientelor noastre, ci suntem ceea ce vom deveni peste 10.000 de ani. Sa avem vise curajoase, sa visam lumea intru fiintare.

Va recomand cu caldura cursul de Theta Healing al Andreei Filip, care se va desfasura:   la Timisoara (14-24 aprilie) si la Iasi (19-21 aprilie).  Dupa acest curs viata voastra se va schimba. Vi-l recomand cu drag. Mai multe detalii gasiti aici.

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Sosirea Arhanghelilor – jurnal de calatorie spirituala

Arhanghelii sunt asteptati sa soseasca in aceasta seara, la ora 23.30. In camera destinata lor,...

Închide