Cumparati lapte de capra de la Ziar de Cluj

Din nou, Ziar de Cluj isi da in petec. In timpul campaniei electorale, mi s-a sugerat sa beau lapte de capra, fiind un puternic detoxifiant. Si sa nu mai dau  despre Imagistica, printr-un prieten comun. Astept un telefon cand se doreste sa continuam. Se pare ca procentul de 3 % nu l-a calmat pe Liviu Alexa. Mai am o multime de chestii interesante pentru urmatoarele zile. Iata declaratiile lui Alin Tise :

„Primaria Cluj-Napoca confirma faptul ca blocul care se construiește pe str. Ploiesti, nr.9 este legal.

Implicarea familiei mele in proiectul Vecin de la Ploiesti, nr.11, cu care nu are nici o legătura este o manevra mârșavă de manipulare.

Blocul Ploiesti nr.9 in care familia mea ( sotia si fratele meu) este implicata in asociere cu mai multe firme private, este legal construit. Este legal si nu are nici un etaj in plus „.

DOVADA :

Iată răspunsul primariei urmare a controlului efectuat : blocul are autorizatii si e legal.

La adresa din str. Ploieşti nr. 9, lucrările de construcţii s-au executat în baza autorizaţiei de construire nr.1384 din 04.12.2014 eliberată pe numele Tise Alin si sotia Camelia pentru ,,CONSTRUIRE IMOBIL CU FUNCTIUNI MIXTE S+P+12E, AMENAJARI EXTERIOARE”, iar în continuare lucrările de construire la imobilul cu nr. 9 s-au desfăşurat în baza autorizaţiei de construire cu modificarea soluţiei constructive – imobil cu funcţiuni mixte S+P+12E, nr.1100 din 14.07.2016, cu următoarele modificări propuse: recompartimentări interioare, realocări funcţionale, modificare înălţime niveluri, creare supantă, spaţiu tehnic, refaţadizare şi modificări ale poziţiei golurilor, majorare numar locuri de parcare, beneficiar fiind SC CENTRAL BUSINESS PLAZA SRL;

Constructia de la Ploiesti, nr.11 e pe alt teren, nu are legatura cu familia Tise si nu a avut niciodata legatura!

Alin Tise mai declara :

„Șantajiștii ordinari de la blogul santaj de Cluj azi au depășit orice limita a decentei si bunului simt .

Nu s-au mulțumit sa ma atace pe mine, fapt care ma lasa rece. Oricum tot orașul ii cunoaște.

Mi-au jignit incalificabil sotia si fratele .

Santajisti nenorociți care mai dăunăzi cereau bani prin județele vecine cu scop de santaj ( exista dovezi in dosare) sau băteau femei si copii prin centrul clujului .

Toate aspectele penale le voi sesiza organelor abilitate .

Atacarea familiei mele va primi pe masura răspuns : au si ei familie si frați. Unii au copii.

Sa vedem atunci cum se vor simți acesti nenorociți santajisti frustrați.

Rămâneți aproape!”