Cumpăr 500 teste screening Coronavirus. Ofer 1800 de dolari

De ce as face asta ? Am un model matricial cu populatia Romaniei in gri. Ca sa stopez epidemia, fiecare element al matricii, trebuie sa stiu daca este verde sau rosu. Pe masura ce voi izola punctele rosii, voi stapani epidemia in Romania. Cine a avut inteligenta asta ?

Legislatia a permis Guvernului din Coreea de Sud sa ia masuri urgente si sa determine patru companii coreene de profil sa produca teste pentru coronavirus dupa specificatiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Astfel, s-a ajuns la testarea a peste 250 de mii de persoane sau aproape 10.000 pe zi.

Foarte important, circa 1 din 200 cetateni a fost deja testat), sub Italia si Spania, si la foarte mare distanta de acestea la numarul de decese (marti, 17 martie, ora 13:00, doar 81 de decese in Coreea de Sud, fata de 2.158 in Italia si 342 in Spania).

De remarcat ca doar 1% dintre cei infectati au murit in Coreea de Sud, comparativ cu 4,5% in provincia chineza de origine a coronavirusului . Situata intre mediile de moment consemnate de Italia (7,7%) si Spania (3,4%).

Coreea de Sud are peste 8200 de cazuri de coronavirus și a înregistrat până acum doar 75 de decese. La Seul a fost pusă în funcțiune un fel de cabină telefonică de testare. Practic, pacientul nu intră în contact deloc cu examinatorul.

Bugetul pentru o zi este 360.000 de dolari/zi. Pentru teste, la 10.000 pe zi.

Cat am nevoie sa testez 15.000.000 ? Pai 15.000 ori 360.000. Asta in dolari. Mult sau putin ? Deci, 5.400.000.000 dolari. Deci 10 la suta din bazooka germana.

 

 

4-5 centre de testare in fiecare judet, in hoteluri inchiriate sau corturi militare cumparate

”Până la această oră au fost prelevate și analizate 1010 probe ale persoanelor care au sosit în România din zone afectate de infecția cu COVID-19 ori persoane care au intrat în contact cu pacienți confirmați cu acest virus”, a precizat Grupul de Comunicare Strategică într-un comunicat dat publicității pe 9 martie.
Citeşte întreaga ştire: Câte teste a făcut România pentru depistarea coronavirusului, comparativ cu celelalte țări care se luptă cu COVID-19 

 

Daca nu cumpara guvernul, ce ar fi sa cumparam noi, sa rugam Ministerul Sanatatii sa se organizeze, ca in 30 de zile, maxim 60 sa stapanim epidemia de coronavirus in Romania ?

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Posibile măsuri de ordin fiscal, ce vor fi luate probabil prin OUG de guvernul Orban, mâine

GUVERNUL ROMÂNIEI Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecției sociale în contextul situației epidemiologice determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2   Având  în  vedere  Hotărârile  Comitetului...

Închide