Cum e sa fi marlan in presa

Nu-i greu deloc. Incepi si lovesti intr-un om care stii ca are bani. Reteta patentata de mult. Il ataci, zilnic, sa iti faci audienta. Poate pui si de o ciorba. Ii chemi si pe aia care vor un ban de reclama. Banii, nu-s ai tai ca nu stii sa faci bani, ci numai presa de santaj.

Ideea e ca ai inceput viata ca sluga si asa o vei incheia. Vei fi dispretuit de o lume intreaga, care vor vedea in tine cetateanul turmentat fara miros de de alcool. Ti-e greata si tie de tine, dar nu recunosti.

Esti doar un baiat mare. Ai nevoie in permanenta de un stapan. Mai aduni 2-3 in jurul tau. Devii grobian, iti arogi aere de mare patron. Te pupa disperatii in c..r ca ai terminat si tu o scoala. Si ca faci investigatii in locul procurorului. Ba mai dai si impresia ca esti sub acoperire, sau ca ai legaturi cu „serviciile”, dar tu il stii bine pe tipul de la poarta. Pe ala de la Rosal, eventual. Impresionezi prin aerul misterios, la gandul ca iti pica ceva. Daca nu bani, macar o practicanta.

Se intampla sa dai in presa peste un barbat. Ala iti arata ca tu si cu prietenii tai sunteti niste coate goale, intr-o lupta acerba de a trata de la egal la egal cu barbatii adevarati.

Deci, care te recunosti in descriere, ca nu esti numai unul, evita-ma. Nu din alt motiv dar imi provoci sila.

Presa este frumosul pe care tu il spurci. In presa, arati si frumosul vietii, marlane. Indiferent ca asta aduce sau nu venit. Nu intelegi frumosul, pentru ca nu rezonezi spiritual cu asta.

Vocea Clujului, nu se va mai amesteca in mocirla somesana. Va cerne noroiul, va cauta lumina si o va darui cititorilor.

Nu sunt procuror, judecator, sunt un simplu om innebunit de flori, femei si stralucirea stelelor.

De maine, Vocea Clujului va arata doar frumusetea creatiei si a vietii.

Tie marlane din presa, iti las restul. Incearca sa nu te dezminti. Daca unul face o gresala, arde-l . Daca unul e bolnav sau handicapat, fa ce stii mai bine. Stiu ca ma intelegi. Te las, marlane. Ne desparte totul, atat ca locuim din gresala, deodata, in Romania.