Cu procurorul general al Romaniei nu va jucati !

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a anunţat că DNA şi Ministerul Public sunt sub anchetă şi a avertizat-o pe Laura Codruţa Kovesi după înregistrările apărute cu procurorul şef în spaţiul public. Vizibil nervos, procurorul general, Augustin Lazăr i-a răspuns pe măsură lui Toader în această dimineaţă.

„Ministerul Public e o instituţie puternică ce îşi face datoria în conformitate cu legea. Nu mă tem de ce a spus Ministerul Justiţiei, altă întrebare”, a spus Augustin Lazăr.

Augustin Lazar:

„DNA este o structura de elita a Ministerului Public si isi va clarifica toate problemele in zilele urmatoare. Scandalul este produs, nu dezinteresat, de canale media care doresc oprirea luptei anticoruptie. Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti dimineata, ca „nu este scandal in DNA, ci in jurul DNA”, iar Directia Nationala Anticoruptie este „o structura de elita a Ministerului Public, in care UE a investit bani multi, care are un corp de elita”. DNA „isi va clarifica in zilele urmatoare toate problemele”, mai spune Augustin Lazar. El considera ca „Scandalul (din jurul DNA – n.red.) este produs, nu dezinteresat, de anumite canale media care isi doresc oprirea luptei anticoruptie.”

Asa cum am aratat in articolele trecute, Clujul este gata sa treaca la masuri de revolta civica, in situatia in care activitatea de lupta anticoruptie va fi oprita prin demiterea procurorului general Lazar Augustin, sau a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.