„Creierul” jafului din Floresti era o femeie!

In cursul zilei de marti, politistii clujeni au retinut o persoana de sex feminin pentru instigare la furt calificat, aceasta fiind acuzata ca a dat informatii si a determinat doua persoane sa sustraga bu nuri din imobile de pe raza localitatii Floresti.

În urma cercetărilor efectuate într-o cauză penală, la data de 7 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat şi reţinut, o femeie, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, pentru instigare la furt calificat”, informeaza reprezentantii IPJ Cluj.

catuse 5

Potrivit politistilor, femeia le-ar fi a indicat celor doi barbati, de 48 si 40 de ani, o locuinta din Floresti, in interiorul careia avea informatii ca proprietarii detin sume mari de bani si bunuri de valoare. Aceasta le-ar fi precizat si perioada in care imobilul era nelocuit.

Barbatul de 48 de ani a patruns prin efractie in imobilul din Floresti de unde a sustras bunuri de aproximativ 200.000 de lei.

„Poliţiştii clujeni au reţinut-o 24 de ore pe femeia de 31 de ani pentru instigare la furt calificat şi continuă cercetările în cauză faţă de cei doi bărbaţi, aflaţi în stare de arest din luna martie”, se mai arata in comunicatul IPJ Cluj.

Citeste si aici: http://voceaclujului.ro/au-furat-dintr-o-locuinta-din-floresti-bunuri-in-valoare-de-peste-200-000-de-lei/