Cosmin Stan si Melania Medeleanu se alatura echipei Focus, de la Prima TV

Proaspat intrat in echipa Focus, Cosmin Stan i se va alatura Magdei Vasiliu la pupitrul stirilor si impreuna va vor prezenta cele mai importante evenimente ale zilei, de luni pana joi, de la ora 18:00.

“Sunt incantata sa am alaturi de mine la pupitrul stirilor Focus 18 un jurnalist cunoscut pentru profesionalismul sau. Sunt convinsa ca vom face o  echipa excelenta”, marturiseste Magda Vasiliu.

“Sunt onorat de invitatia pe care am primit-o de a face parte din noua echipa Focus. A fost provocarea de care aveam nevoie in acest moment, asa ca am spus DA. Este important ca dupa o zi plina de evenimente, sa poti selecta esentialul, ceea ce conteaza cu adevarat pentru public si sa prezinti oamenilor doar stirile cu adevarat importante. Iar noi, la Focus, exact asta facem. Ma bucur ca voi face echipa cu Magda Vasiliu, o jurnalista pe care o urmaresc de atatia ani”, a adaugat Cosmin Stan.

Incepand din 10 mai, de vineri pana duminica, cele mai importante stiri ale zilei va vor fi prezentate de Melania Medeleanu.

“Trei ani departe de malaxorul stirilor au insemnat pentru mine o experienta foarte interesanta, in care mi-am dat seama ca, de foarte multe ori breaking news-ul e departe de ceea ce inseamna cu adevarat interesul public. Imi doream sa ma intorc in televiziune intr-un loc in care, la finalul zilei,  intra in casele oamenilor  stirile care conteaza. Prima TV este acest loc si ma bucur sa ma intorc in echipa care mi-a dat , pe vremea cand eram doar o adolescenta rebela, sansa de a porni pe acest drum fascinant”, spune Melania Medeleanu.

Stirile pranzului va vor fi aduse de Andreea Fried, in cadrul jurnalului Focus 15.

“Sunt fericita ca am revenit la stiri si ma simt onorata pentru propunerea primita. Vreau sa multumesc foarte mult echipei Focus pentru increderea acordata”, spune Andreea.

Schimbarile din cadrul departamentului de stiri al Prima TV nu se opresc aici.

“In primul rand vreau sa le urez bun venit celor care s-au alaturat stirilor Focus. Ma bucur ca am reusit ca cooptam in echipa Prima TV alti  jurnalisti de top.

Sunt convinsa ca vom reusi impreuna sa intarim pozitia jurnalelor de stiri, sa oferim  in continuare telespectatorilor stiri de calitate. Vom pune accent doar pe stirile cu adevarat importante, vom pastra aceeasi echidistanta. Acesta este un prim pas dintr-un proiect mai amplu,  pe care-l vom dezvolta la nivelul departamentului de stiri, urmatoarele schimbari urmand sa fie anuntate in saptamanile viitoare “, spune Nicoleta Gavrila, Head of News Prima TV.

Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup

pan-european ProSiebenSat.1, care opereaza in Romania si prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM si onefm.ro si platforma de video sharing MyVideo.ro.

 

Subscribe To Our Newsletter

BUENA VISTA SOCIAL CLUB – bilete pentru concertul din 26 iunie 2013 de la Cluj

zilnic între 10:00 și 22:00 librăria Cărtureşti Cluj Puteți cumpăra de la noi bilete pentru concertul...

Închide