„Corupția poate fi învinsă ! Nu abandonați !”

 

Posibil. Eu sincer, nu cred asta. Cortina de fier a cazut prost. Cine nu are noroc dimineata, nu va avea nici seara. Romania, alaturi de Ungaria si Polonia, a intrat sub sfera de influenta ruso-americano-turca. Trump nu este interesat de o Romanie demna, ci de una supusa. La fel sfera de influenta ruso-turca, zone in care presa libera a devenit istorie. Firmiturile de la masa politicienilor, vor fi probabil aruncate jurnalistilor, care, neavand alta profesie, nestiind sa faca altceva, se vor hrani cum pot. Jurnalistii model  ghiocel.

Estimările legate de numărul românilor care au plecat din ţară sunt de aproximativ 3,4 milioane de oameni din 2007 până în 2017, cfiră care plasează România pe locul doi în lume, după Siria.

Dincolo de mesajul sefei DNA, facand o analiza a situatiei Romaniei din ultimii 30 de ani, cred sincer ca fenomenul coruptiei nu poate fi invins, atata timp cat saracia marcheaza peste 50 % din populatia ramasa pe teritoriul Romaniei, avand venituri de 2000 lei. Exodul este extrem de masiv si se va accentua. Parlamentarii puterii sau ai opozitiei nu sunt deranjati de asemenea amanunte.

Presa libera se afla in disolutie. Decat prostitutie in presa, spun ca e mai corecta cea de pe strada.

Prostitutia politica este si va dainui in Romania.

Probabil ca din toamna, il vom vedea poate pe Dragnea la Cotroceni. Macar e singurul care a abordat problema saraciei, doar el stie din ce motive.

Nori grei s-au asternut deasupra Romaniei. Daca este sa transmit si eu ceva tinerei generatii, as spune ca e bine sa se fereasca de Romania si sa emigreze. In general, eroii zac prin cimitire, se aminteste o data pe an de ei. Remarcabil citatul lui Țuțea :

Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi! De asta numai eu am fost în stare. (declaraţie făcută după alegerile din 20 mai 1990).

Îți cer scuze ! Românie, îți cer scuze că m-ai lasat să plec !

Jurnalistul Rares Cosma a scapat de aici, sunt trist si ma bucur pentru el. Iata...

Închide