17/01/2021

Corina Creţu la Cluj: PDL face mult rău României. La alegerile parlamentare PSD şi PNL merg separat

1618420_250879415088423_962007214_nEuroparlamentarul PSD, Corina Creţu a fost, astăzi prezentă la Cluj, unde a susţinut o conferinţă de presă legată de viitoarele alegeri europarlamentare.

Dat fiind faptul că în acest an, prima treaptă pe care PSD trebuie să o urce şi cu atât mai mult pentru că se află la guvernare, o reprezintă alegerile europarlamentare. Conform Corinei Creţu, PSD şi-a propus un scor de 35% la alegerile parlamentare.

Corina Creţu a mai spus că cea mai mare problemă o reprezintă parlamentarii PDL care fac prea mult rău României şi a amintit de faptul că cei din PDL doresc să atace actualul Guvern şi nu realizează că fac rău cetăţenilor, că ei au fost cei care au denigrat în ultii ani imaginea ţării noastre şi că în 2012, Monica Macovei îşi dorea aplicarea articolului 7 ce presupunea suspendarea dreptului de vot şi a oricărei finanţări.

Europarlamentarul PSD a mai declarat că la aceste alegeri, PSD şi PNL vor merge pe acelaşi drum, dar separat. Mai exact, această decizie a fost luată la nivel central, iar PSD va merge de mânuţă cu UNPR ŞI PC.

Subscribe To Our Newsletter

Cum îşi taie singur, un jurnalist, craca de sub picioare?

Măcinat la greu de o aşa-numită nedreptate, se găndeşte că ar fi bine să facă...

Închide