Consiliul Județean a reluat lucrările de modernizare pe drumul judeţean 108N (DJ 108C) Aghireş – limită cu judeţul Sălaj

Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările de modernizare care vizează un sector de cca. 2,8 km al drumului județean 108N (DJ 108C) Aghireş – limită cu județul Sălaj. În această fază se execută lucrări de realizare a șanțurilor betonate.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Importanța reabilitării și modernizării drumului județean 108N este dată de faptul că acesta asigură legătura directă între judeţele Cluj şi Sălaj, cu efecte benefice în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială a întregii zone”.

Anterior, în cursul anului precedent, pe acest drum au fost desfășurate mai multe tipuri de lucrări. A fost, astfel, finalizată așternerea primului strat de asfalt, cel de binder și s-a așternut cel de-al doilea strat de asfalt, de uzură, pe un sector în lungime de câteva sute de metri.

Lucrările de reabilitare și modernizare au presupus intervenția în profunzimea drumului, începând de la fundație, și urmează să se încheie cu așternerea celui de-al doilea strat de asfalt, realizarea de acostamente, şanţuri, șanțuri betonate, rigole şi podeţe, racordări cu drumurile laterale, accese la proprietăţi și realizarea de marcaje şi semnalizare rutieră.

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Consiliul Județean a demarat lucrări de întreținere pe drumul judeţean 109B Cornești – Igriția – Oșorhel – DJ 108B

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean 109B Cornești – Tiocu...

Închide