Comunicat de presa UAT Comuna Floresti

UAT Comuna Florești în parteneriat cu SC INDUSTRIAL EURO STAR SRL și SC DECORSIM SRL, organizează vineri, 27 martiie, de la ora 15.00,  în sala de conferințe a Pensiunii Casa Zânelor din comuna Florești, conferința intermediară cu numărul cinci, conform strategiei de implementare a proiectului strategic POSDRU ID 129124 cu titlul „Măsuri active în vederea integrării pe piața muncii”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

La această conferință vor participa membrii echipei de management a proiectului, membrii echipei de implementare, precum și cursanți implicați activ în desfășurarea proiectului. Printre cei prezenți se va afla și reprezentantul autorizat al beneficiarului proiectului, Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Florești, respectiv primarul comunei, Horia Petru Șulea. În cadrul acestei conferințe se vor discuta toate aspectele legate de desfășurarea și implementarea proiectului, de la debutul acestui proiect până în prezent.

floresti 27 iunie posdru 002

Printre subiectele abordatese va pune în discuție strategia de implementare a proiectului pe perioada celui de al doilea trimestru aferent anului curent, ținându-se cont de respectarea condițiilor de eligibilitate, preîntâmpinându-se astfel viitoarele posibile probleme ce pot apărea pe parcursul implementării proiectului.