Comunicat de presă Primăria Florești: „Front comun împotriva infracțiunilor cu violență”

Siguranța cetățeanului și asigurarea unui climat de ordine în comuna Florești a fost liantul unei întâlniri de la sediul Primăriei Florești, la care au participat reprezentanți ai Secției 6 Poliție Locală, ai Poliției Locale, ai agenților economici (baruri, cafenele) alături de primarul Floreștiului, Horia Șulea.
S-a pus un accent deosebit pe partea de prevenire a fenomenului infracțional, mai ales în ceea ce privește infracțiunile cu violență. Agenții economici, ca de altfel toți floreștenii, sunt rugați să apeleze cu încredere, funcție de gravitatea situației, Numărul Unic de Urgență 112 sau 0751-068.634 – numărul echipajului de la Secția 6 Poliție Rurală ori 0727-809.866 – numărul echipajului Poliției Locale.
ipj mascati floresti 012
Întâlnirea din cursul zilei de miercuri s-a datorat pe linie preventivă și datorită apariției în Florești a unii fenomen incipient de grupări mafiote care încearcă să ceară taxă de protecție de la agenții economici.  
De asemenea, primarul Horia Șulea a făcut un apel la agenții economici prezenți să încerce să menține curățenia în jurul localurilor proprii prin instalarea de coșuri de gunoi la intrare-ieșire.
Nu în ultimul rând s-au discutat o serie de probleme specifice, precum sistemele de alarmă sau camerele video.

Nu pierdeți asta !

Subscribe To Our Newsletter