Colectarea selectiva, o reusita a primarului Horia Sulea si a executivului sau

miha3

Iancu Mihaela, politist comunitar la Floresti,  genul de om care se fereste sa apara pe sticla sau in ziar. La semnarea contractului cu colectarea selectiva, din  Primaria Floresti,  am remarcat o persoana extrem de modesta, care poate are mai multa valoare prin fapte  decat multi sefi si sefuleti de prin Primaria Floresti sau Cluj.

De ce apare Horia Sulea in titlu ?

Simplu. Fiindca a avut ideea de a-si aduce in jurul lui oameni inteligenti, desi sunt unii care cred ca daca-l tarasc prin instante pe subiectul dreptului la munca, reusesc sa-l opreasca dintr-o ascensiune fireasca. Horia Sulea nu poate pierde Primaria Floresti,  decat in situatia paradoxala in care se va autosabota. Altfel, ca vine Rus, Boc, Dragnea, Bene sau Dancu contracandicat in Floresti, se intampla acelasi lucru : pierde ultimul venit, nu Horia Sulea.

Acum ca injuraturile opozantilor mei imi produc  mancarimi asemenea herpesului, amplasat pe partea dorsala a unei octogenare, care regreta plata ultimului masaj semierotic, mno, asta e. Decat spalat de unele intitutii si scos mai alb ca la nufarul, prefer sincer situatia prezenta. Alo, nu faceti legaturi, ca o las dracului de presa.

Gata cu prostiile ! Totul a pornit de la un mail !

O dorinta manifestata de primar in urma unei vizite la Carrefour, e urmarita si implementata de Iancu Mihaela.

„IN ATENTIA DOMNULUI DIRECTOR CONSTANTIN DAMOV”, si de aici o intreaga poveste frumoasa, in care perseverenta a facut ca pe harta Romaniei sa apara o localitate care colecteaza selectiv, Floresti. Cand vorbesti de Green Group, nu vorbesti decat strict la obiect. Profesionalitatea impune respect.

Cine e Iancu Mihaela ?

O doamna invidiata pentru modestie si rezultate. Vine din Agentia de mediu cu un portofoliu impresionant. Cu vreo 2 sau 3 mastere, de o constiinciozitate, total nepopulara in aria sfertodoctilor.

  1. Participa si organizeaza „Cluj-Napoca” gazduieste muzeul deseurilor.Greenweee International, impreuna cu Greenlamp Reciclare sunt prezente in zona de colectare selectiva si reciclarea DEEE-urilor, prezentand materiile prime secundare rezultate in urma tratarii si a reciclarii acestor deseuri.Expozitia lasa vizitatorului posibilitatea de a „naviga” fara supraveghere prin toata aria dedicata deseurilor.Muzeul Deşeurilor de la Cluj- Napoca a fost deschis pentru o perioadă de două luni şi va fi acompaniat de susţinerea unor cursuri gratuite pe tema managementului deşeurilor de către Centrul pentru Promovarea Antreprenoriatului în domeniul Dezvoltării Durabile din cadrul Universitaţii Tehnice Cluj- Napoca, precum şi de vizionarea unor filme tematice.
  2. Parada Florilor Un număr de 270 de elevi şi preşcolari, îmbrăcaţi în costume din materiale reciclabile, dar şi 100 de majorete de la fanfara Promenata din Câmpia Turzii, defilează duminică la amiază în centrul Clujului.

    In 2011 a organizat parada in cadrul Zilelor Clujului. A adus 270 de copii insotiti de parinti si profesori sa defileze pe pietonala de pe Eroilor din care 100 au fost majorete. 

    Cu acest eveniment a castigat Premiul III pe tara la ANFP.

  3. Clujul, primul judet cu o harta a deseurilor
  4. Corpul de eco-agenti

Nu vreau sa le enumar pe toate, nu e cazul. Poate ca aceasta doamna politist, ar merita mai mult decat un simplu articol, care nu-i nici campanie electorala, nici advertorial.

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Simpaticul blogger candidat și simpaticii lui simpatizanți

Nu trebuie să pierd vremea prea mult în acest pamflet. E foarte simplu de scris....

Închide