Coldea Construcții, bătaie de joc din copiii din Florești ! In loc să sune clopoțelul, bat clopotele !

Cine iși bate joc de copiii cuiva, se va lupta cu presa

  Intram in zona școlii. Portar nu există, doar o haită de câini protestează zgomotos. Ai impresia ca e sfârșitul lumii, datorită materialelor aruncate si pustietatii. Copiii florestenilor, vor fi carati din nou in Cluj-Napoca sau in alte scoli din Floresti, din cauza unei legislatii precare,  in domeniul licitatiilor publice.

De acum incolo, vom asigura publicitate gratis firmei Coldea Constructii, o firma care pare sa se bucure de un spate puternic in Cluj-Napoca. Singura noastra problema in redactie, este ca nu ne pasa de spatele cuiva. Speranta noastra este ca dupa tratamentul publicitar aplicat in presa, se vor apuca de lucru.

  Contractul de execuție a expirat în 10 iunie, iar ”dupa acestea se va intra pe penalitati, de 0,1% pe zi din valoarea lucrării, care e de 8 milioane lei. Pana acum administratia locala a dat dovada de rabdare si responsabilitate, alocand an de an, din 2015, intreaga suma aferenta realizarii scolii. Am dat dovada si de fermitate si s-a apelat la toate parghiile permise de Lege (teribil de putine) pentru urgentarea lucrarilor! Executantul a realizat lucrarea in proportie de 80%, DAR, unele lucrari sunt deja degradate. Asta rezulta dintr-o expertiza comandata de PrimarieFloresti. Executantul a cerut o prelungire a contractului pana pe 30 septembrie, si apoi impunerea de penalitati de 0,2% pe zi DIN VALOAREA LUCRARILOR NEEFECTUATE. Nici o garantie ca in urmatoarele 4 luni executantul se va misca cum nu a reusit in ultimii 3 ani si jumatate, cand, zi de zi, abia daca vedeai un muncitor pe santier, de obicei cam niciunul.  In zilele urmatoare, ne ocupăm în exclusivitate de firma Coldea Constructii, de istoricul si actionariatul ei. Promitem dezvaluiri de senzatie, care vor duce la persoane din lumea  imobiliarelor clujene. Si nu numai.
Moralistul presei clujene, Liviu Alexa, jumate jurnalist si jumate popă si fetele frumoase de la APIA

  Mă uit si ma minunez de natura...umană. https://www.ziardecluj.ro/curvele-de-la-apia-cluj-se-stiu-ele-tremura-fiindca-exista-filmulete-cu-orgii-sexuale-ale-casatoritelor-care-faceau-nebunii-cu-zaharia-emil-baciu-un-macho-man-care-refuza-sa-plateasca-de-ani-de-zile-pensii-alimentare-pruncilor-sai Penibil si jenibil totodata. Să stai...

Închide