Cojocna, singurul strand deschis, oaza de frumusete si sanatate de langa tine

 

Clujul a avut de suferit si are la capitolul stranduri. Daca vor deschide in 1 sau 15 iunie, nu mai conteaza. Temperatura si schimbarile climatice, te fac sa te adaptezi. La peste 25 de grade, orice clujean ar face baie.

La Cojocna, apa e calda, foarte calda pentru aceasta perioada, curatenia iti lasa o impresie placuta. Preturile, nu poti spune ca sunt exagerate, tinand cont de beneficiile terapeutice ale apei sarate. Bratarile de diverse culori, iti ofera posibilitatea sa parasesti strandul si sa te reintorci, oferind totodata posibilitatea sa mananci in afara strandului. Efectele asupra sanatatii, deloc neglijabile, asa cum se arata pe pagina oficiala a Bailor Cojocna.

„- Efect antiinflamator şi regenerant la nivelul sistemului locomotor. Sunt diminuate durerile, creşte mobilitatea articulara şi flexibilitatea musculară.
– Tratarea afecţiunilor ginecologice. Cantităţile crescute de sare şi de substanţe organice din apa, printre care hormonii estrogen şi progesteron-like, fac din apa sărată un tratament natural pentru reechilibrarea hormonală feminină şi tratarea infertilităţii.
– Ameliorarea unor afecţiuni ale pielii precum psoriazisul.
– Apa sărată este folosită şi sub formă de aerosoli pentru prevenirea şi tratarea bolilor respiratorii precum rino-faringite, sinuzite, viroze, rinite alergice, astm bronşic, bronşită cronică sau fibroză pulmonară.”

Sa lasam pozele sa vorbeasca :

 Leave a Comment