Cojocna bate Clujul la capitolul stranduri

DSCF0862

La Cojocna, vine in general elita si localnicii. Atmosfera placuta, ca la mare. Aceleasi tarife aproape ca si in cazul strandurilor cu apa dulce. Diferenta, concentratia de sare si modul de relationare/servire. Atmosfera, bunul gust, natura. Tipologia umana predominanta. Diferenta fata de strandurile „comuniste”. Chestie de management, pana la urma.

Totul incepe de la intrare.  Fara nici o jena, diferenta e fata de celelalte stranduri uriasa. Temperatura apei, totul este ok.

Alternativa :

Ştrandul municipal „Sun va fi  deschis începând de vineri, 6 iunie 2014. Acesta va funcţiona zilnic între orele 9.00-20.00.

Tarifele vor fi următoarele:

–          6 lei/zi intrarea pentru copii până la 14 ani;

–          12 lei/zi intrarea pentru adulţi;

–          6 lei/şezlon + 5 lei garanţie.

Pe parcursul zilei de vineri, 6 iunie 2014, intrarea va fi liberă.

Înainte de deschiderea oficială a ştrandului, pe terenul acestuia a avut loc o acţiune de dezinsecţie.

Cei care doresc să practice sport au mai multe variante. În cadrul complexului pot juca tenis de câmp şi de masă şi fotbal contra următoarelor tarife:

–          24 lei/oră – închirierea terenului de tenis de câmp;

–          12 lei/oră – închirierea mesei de tenis;

–          115 lei/oră – închirierea terenului de fotbal. Pentru terenul de fotbal, cei interesaţi vor avea şi posibilitatea de a achiziţiona abonamente lunare, în acest caz costul pe oră ajungând la 105 lei.

Programul pentru închirierea terenurilor de sport va fi zilnic între orele 8.00- 22.00.

 

De asemenea, complexul „Sun” mai are în incintă un magazin în care se comercializează produse de baie şi jucării pentru copii, dar şi o terasă unde clujenii se pot delecta cu îngheţată şi răcoritoare.

 

N.R. Comunicatul referitor la strandul „Sun” este atributul Primariei Cluj-Napoca. Nu am dorit sa verific calitatea lucrarilor de dezinsectie.