06/12/2020

Clujul va fi reprezentat la Săptămâna Verde de la Berlin

Clujul va participa la cea mai mare expoziție mondială din domeniul agriculturii și industriei alimentare

Clujul va fi prezent pentru a cincea oară la Expoziția Internațională Săptămâna Verde „Grüne Woche” de la Berlin. Cea mai mare expoziție mondială din domeniul agriculturii și industriei alimentare va avea loc în perioada 17-26 ianuarie, iar în cadrul acesteia sunt așteptați 1700 de expozanți din 70 de țări.

Orașul va fi reprezentat prin intermediul Asociației Produs de Cluj, după cum informează Consiliul Județean. Prezența la cel mai mare eveniment expozițional din lume în domeniul agriculturii și industriei alimentare vizează promovarea orașului și a potențialului său, dar și crearea de noi contacte cu producători din alte zone ale lumii. Președintele Consiliului Județean susține importanța învățării din experiențele celorlalți, astfel încât, pe viitor, proiectul Produs de Cluj să se dezvolte în conformitate cu noile tendințe din domeniu.

Seminarii și conferințe pe tema alimentației ecologice și bioenergie și pe cultivarea durabilă a semințelor și alimentelor

Pe lângă expunerea deliciilor culinare, de la fructe și legume până la preparate specifice elaborate, participanții vor prezenta noi tendințe din domeniul agriculturii și industriei alimentare bazate pe ecologie. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului vor avea loc seminarii și conferințe pe teme bazate pe specificul târgului, cu accent pe alimentația ecologică și bioenergie și pe cultivarea durabilă a semințelor și alimentelor.

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Noile cărți de identitate vor fi și carduri de sănătate

Din 2021, cărțile de identitate se vor schimba Din anul 2021, românii vor avea buletine...

Închide