Clujul unui milion de oameni si al unui primar independent

Tripleta PSD-ALDE-PNTCD il sustine pe Octavian Buzoianu, pentru Primaria Cluj-Napoca. Venind cu o mentalitate de business, omul de afaceri clujean a demonstrat o suplete in abordare, demonstrand prin tinuta si program ca vine cu un background de  viitor primar.

Independent înseamnă că nu depind de cineva, faptul să sunt susţinut nu înseamnă că depind de cineva. (…) Eu am acceptat sprijinul tuturor, indiferent de culoarea lor politică, indiferent dacă sunt înregimentaţi sau nu politic. Decizia le aparţine, cum vin, individual sau grupat, este treaba lor”, a declarat Octavian Buzoianu.

Ca viziune din perspectiva conceptului de dezvoltare economica durabila, domnul Buzoianu a venit in fata presei cu un proiect pe 40 de ani. Au fost definite clar prioritatile, la nivel macro :

Am convingerea că la proiectul meu vă veți referi mulți ani de acum înainte, indiferent unde o să fiu eu. Proiectul se numește „Clujul unui milion de oameni”, cu un orizont de 40 de ani. M-am săturat de lamentări și haideți să vedem ce putem face de mâine, astfel încât, în conștiința europenilor, să fie o adevărată capitală […] Vrem un oraș bogat. Primul pilon este cel economic. Sunt patru în total. Apoi este zona serviciilor, universitățile și dezvoltarea zonei medicale pentru export. Acești piloni pot atrage dezvoltarea pe verticală a zonei Clujului”, a precizat Buzoianu.

De aceasta data, Clujul poate alege schimbarea. Nu mai suntem in 2004, in perioada cand Emil Boc castiga alegerile cu un populism ieftin.

De aceasta data, Boc va  lupta cu un om caruia pozitia de primar nu-i mareste averea. In plus, nu este politician, nota bene.

Nu il avea doar pe Gurzau adversar sau aliat, iar in situatia actuala nu vom asista la situatia de acum 4 ani, cand Emil Boc castiga paradoxal in fata lui Marius Nicoara, sau cand Alin Tise pierdea tot paradoxal in fata lui Horea Uioreanu.

Noroc ca paradoxul inca nu are conotatie politica, sociala sau electorala.

Subscribe To Our Newsletter

Cluj – rețea ilegală de sacrificare și comercializare a animalelor

Lucrători ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Cluj și ai Inspectoratului de Poliție...

Închide