Clujul liber, padurea baciu si…extraterestii

zbor„Peste 5 100 de vizualizari in mai putin de 24 de ore. Maine, un nou articol cu un alt set de poze realizate in aceeasi seara, la liziera padurii Baciu, surprinzand un alt tip de ,,manifestari” luminoase.- anunta pompos Florin Moldovan de la Clujul Liber.

„Pădurea Baciu de lângă Cluj este cunoscută în întreaga lume pentru fenomenele inexplicabile ce se petrec în acest loc, fenomene ce s-au lăsat de-a lungul timpului fotografiate. Sceptici, am mers în seara de 21 august 2013 în pădure, să facem și noi câteva poze… și ne-a ieșit din prima.

Vă prezentăm astăzi fotografia unei forme umanoide ce a apărut subit pe cer, dispărând apoi într-o secundă. Lumina fulgurantă emisă a fost vizibilă și cu ochiul liber, fiind observată de mai multe persoane. Fiindcă pare a avea ,,aripi”, noi am numit-o înger… un înger păzitor al Clujului.Revenim zilele următoare cu alte imagini inedite surprinse în pădurea neobișnuită de lângă orașul nostru neobișnuit. Din păcate, aparatul foto era setat pe rezoluția de 5 megapixeli, dar, fotografiile surprinse sunt suficient de clare. În imaginea mărită se disting aripile apariției nocturne de pe cerul pădurii și forma ,,umană” a acesteia.-spune acelasi cotidian.

Ma intreb cum naiba a ajuns in poiana, cu Matizul de 1000 cm cubi, ziaristul cand noi am urcat 4 oameni cu 2 masini 4X4, incarcate cu aparatura de filmat si aparatura speciala, de provenienta ruseasca. Pe drum, una din fetele care ne-au insotit, a intrat in vorba cu oamenii de prin partea locului, de la stana.

– Apoi, domnuca draga, cu extraterestii astia ce-oi spune, io in afara de stele cazatoare n-am vazut nimic, dara !

Ne-am continuat drumul greu prin padure, ajungand in poiana.  Ne-am mai intalnit cu altii care stateau la un gratar si o bere.

– Vin si din Bucuresti si vor sa ne plateasca bani buni sa-i ducem sa vada extraterestrii. Apoi noi ii ducem, dar nu ne luam bani, ca n-am vazut nici o creatura verde sau alba, rade Pilu.

Ora 22:10, reporter consemneaza : -de dragul a 100.000 de vizitatori, nu o sa inducem in eroare lumea. Am stat timp de o ora si nu am detectat prin nici un mijloc activitate paranormala.

Ora 22:30, plecam spre Cluj, spunand bancuri despre ziaristi si…extraterestii. Stiu ca nu o sa aduc multi vizitatori cu articolul de fata, dar nici nu le voi spune basme cititorilor.

Subscribe To Our Newsletter

Am 47 de ani si vreau si eu sa ma pensionez !

Un tânăr domn la un ghişeu al Statului în care-şi ducea viaţa fără să fi...

Închide