Clujeni, nu mai suportati tirania si dictatura lui Dragnea ! Toti in strada !

 

Nu cred ca nu va dati seama ce vi se intampla. Nu cred ca unul dintre cei care ati fost langa mine in strada, ati uitat. Nu ma refer la o miscare anume, fie ea #rezist, #coruptiaucide, #umbrela anticoruptie. Oameni buni, vorbim de dictatura.

Va spun ca nu mai conteaza ce culoare politica aveti. Aici, vorbim de interes national. Liviu Dragnea va adopta un model Erdrogan pentru Romania. Acest taran ajuns se crede chiar puternic. E timpul ca el si camarila lui sa plece. Nu uitati momentul cand ati ingenuncheat guvernele Boc si Ponta.

In momentul in care intr-o tara se instaureaza dictatura, este momentul sa va opuneti. Chiar daca nu sunteti PNL, USR, PSD. Nu uitati de demnitate. Ma adresez in special celor apolitici, care nu au interese. E timpul sa iesiti din zona de comfort. Era Nicolae Ceausescu incepe din nou, iar voi asistati cum se expun copiii vostri. Nu e ok, e timpul sa va treziti si sa faceti ce va dicteaza constiinta. Sub PSD, exista pericolul ruperii Transilvaniei de Romania. In general, dictatorii nu tin cont de nimic pentru a-si atinge scopurile.

Daca mai credeti in ceea ce spun, veti veni langa noi. Romania nu e Polonia sau Ungaria, directia corecta pentru Romania este America. Nicidecum Rusia sau Turcia.

Dancila va prelua puterea in PSD. Maior si Dancu i-au aratat usa penalului

Se pare ca e gata. Maior si Dancu nu glumesc, niciodata. Trebuie sa ai naivitate...

Închide