Clădire nouă pentru școală în Florești. Investiție de peste 10 milioane lei. Urmează grădinița

horica

Licitația privind realizarea unei noi școli în Florești a fost demarată. Anunțul de cerere ofertă a fost făcut public în această dimineață pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice). Noua școală se va ridica în zona ANL din Cartierul Cetatea Fetei și este o investiție cu o valoare aproximată de 10.862.457 lei, fără TVA, sumă susținută în totalitate din bugetul comunei Florești. Concret, licitația se referă la “Proiectare și lucrări de construire scoală P+2E, împrejmuire, branșamente și utilități pe b-dul Cetatea Fetei, sat Florești, comuna Florești, jud. Cluj” Lucrări: 9.386.762 lei. Diverse+neprevăzute: 938.676 lei. Valoarea cheltuielilor diverse si neprevăzute reprezintă 10% din valoarea estimată a lucrărilor. Servicii de proiectare: 536.076 lei .Total: 10.862.457 lei”. Bineînțeles contractantul va depune și o GARANȚIE DE BUNĂ EXECUȚIE. Cuantumul garanției de bună execuție este de 10 %, din prețul contractului de lucrări ,fară TVA și se va constitui prin scrisoare de garanție bancară, prin rețineri succesive sau prin orice alt instrument de garantare (conform art. 90 din HG 925/2006). Executantul are obligația de a constitui garanția de bună execuție în termen de maxim 15 zile de la semnarea contractului.

Data limită de depunere a ofertelor este 10 octombrie 2014, ora 11, deschiderea ofertelor urmând să aibă loc în aceeași zi, de la ora 11.00.

Floreștiul este o cumunitate tânară, cu o medie de varstă de 35 de ani. Anul trecut am avut un număr record de nașteri, iar creșele și grădinițele au fost neîncăpătoare. În Florești avem în derulare o sumedenie de proiecte, majoritatea fiind deja în plină desfășurare, iar altele fiind de abia în stadiul concretizării caietelor de sarcini aferente licitațiilor. Suntem obligați să demarăm acest proiect al realizării unei școli și sper ca începand cu următorul an de învățământ aceasta să fie funcțională. Ca un aspect inedit, pot să vă spun că avem în proiect, la stadiul de intenție, ca respectiva clădire, deși are destinația școală, să poată fi utilizată pentru o serie de clase de curs de liceu. Repet, deocamdată este doar o idee. De asemenea, în curând vom demara și proiectul privind realizarea unei gradinițe noi, care va fi amplasată adiacent străzii Ioan Rus, în apropierea clădirii Primăriei”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Subscribe To Our Newsletter

Alianța Președinților

De azi, țara este în vacanță. De mâine, începe campania electorală.     De azi,...

Închide