Ciorbea, a plecat în concediu. „Tu nu auzi că am delegat , taci din gură odată !”

Comunicatul Avocatului Poporului: „Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea precizează că perioada concediului de odihnă, pe care il efectuează în Statele Unite ale Americii ( 17-30 octombrie 2018) a fost programată în urmă cu 6 luni, iar biletele de avion și serviciile hoteliere au fost achitate în data de 2 septembrie 2018.

„Tu nu auzi că am delegat?! Am delegat, taci din gură odată!” s-a adresat unei jurnaliste Digi

Ramona Ursu pe facebook :

Nu, nu mă miră că Ciorbea, acest laș pus pe căpătuială, care ar vinde poporul la bucată, și-a găsit să plece în concediu fix când ar fi trebuit să miște el însuși ceva pe ordonanța privind justiția. Doar mi-am amintit că omul ăsta a fost cândva țărănist, premier în vremea CDR. Ce vise își făceau părinții noștri în timpurile alea! Cum mai sperau ei că îi va scăpa Convenția de Iliescu și de comuniștii lui. Dar cum să-i scape când în CDR erau și niște combinatori de bazar ca Victor Ciorbea? Cum!?

Spun asta ca să nu uităm cât de greșit a fost totul încă de la începutul acestei așa-zise democrații pe care o trăim acum și de ce am ajuns cu țara pe mâna hoților și a proștilor. Oricum, toate episoadele de genul “Ciorbea și ordonanța” îmi întăresc convingerea că niciodată, niciodată!, nu voi mai vota partide vechi. La fel cum nu voi mai vota nici politicieni vechi, care s-au hăhăit și s-au pupat în bot cu toți securiștii, cu toți pesediștii, cu toți bandiții, în cazul în care acești indivizi se vor gândi că ne păcălesc trecând la formațiuni politice noi.

Atâtea trădări, minciună și nesimțire ca la politicienii ăștia cu state vechi nu am întâlnit niciodată la nimeni. Eu cred că soluția e resetarea clasei politice. Prefer să văd oameni fără experiență, dar capabili să învețe. Prefer să văd oameni care, chiar dacă fac greșeli, să am convingerea că nu le fac cu rea-credință. Ci pentru că sunt la început de drum și nici nu m-au mințit că s-ar pricepe la politică și la condus țara. De fapt, inteligența, buna-credință și lipsa unui CV politic întins pe nșpe pagini sunt lucrurile la care voi fi cel mai atentă atunci când va mai fi să votez.

Ăștia cu “experiență” m-au convins deja. Le-au distrus viața părinților noștri, și-au bătut joc de visele lor, de credințele lor, de munca lor. Personal, n-am chef să-și bată joc și de toată viața mea aceiași indivizi și progeniturile lor. Iar în privința vieții copilului meu, voi face tot ce pot ca să nu ajungă absolut deloc pe mâna unor asemenea nulități.

Apare o nouă variantă de trafic dinspre Florești spre Cluj-Napoca

  Centura de Sud începe în curând să devină practicabilă, in profida talpii puse de...

Închide