Cine nu e PNL-ist sa plece odată !

 

Marius Nicoară a anuntat cu surle si trambite ca vrea la ALDE. Pai nu inteleg ce cauta de fapt in PNL. Daca rezoneaza cu Tariceanu, e liber sa plece, cu toti primarii dupa el. Nicoară a promis că va veni în ALDE alături și de câțiva primari din vechiul PNL Cluj. Nu inteleg ce îi determină pe acesti PNL-isti deghizati sa insele electoratul care i-a ales. Probabil setea de putere.

Ghe Tranda intr-o postare :

De peste 28 de ani, un ,,liberal” pe numele său, Viorel Cataramă, pune dinamită sub „mașina” PNL ! Cum reușește acest partid să mai crească 4-5 % , hop și detonația ! Printre autori, mai mereu apare acest afacerist obscur, care aruncă bomba…Acum, cere demisia sau demiterea lui Ludovic Orban, pentru că a făcut plângere penală, în nume propriu, Vioricăi Dăncilă, și, zice el, subminând partidul !
Făcând o avere imensă din afaceri infiorător de rentabile, ca și „amicul” de afaceri Dan Voiculescu, zis „Varanul”, afaceri explicate de la origini de fostul ministru al lui Ceaușescu, Ștefan Andrei, Viorel cu Elvila și mai ales „Spectacolul Național” de la SAFI, și-a creat un nume și zburdă în voie prin PNL, făcând și desfăcând, provocând scandaluri și rupturi totul în defavoarea PNL !
Cineva trebuie să-l oprească pe Viorel, sau nu poate nimeni ??!!
PNL, ai înțeles de ce nu ai câștigat niciodată singur majoritatea ?!
Mai sunt în PNL niște VIOREI pe care nu-i deranjează nimeni …

Se rasucesc unii in morminte…

Melescanu o infundă pe Dancilă ?

  Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, a confirmat duminică faptul că Guvernul a adoptat memorandumul...

Închide