Cine esti tu, Horia-Eugen Cristea ?

Nu m-am cațarat sa ajung ceva, deoarece provin dintr-o familie in care intelectualii sunt la a doua generatie. La 28 de ani, eram director comercial la Cariere Poieni. Am lucrat pentru Deutsche Post si Siemens Nixdorf, im auftrag.

Nu voi răspunde nici unei afirmatii, bună sau rea despre mine, din presă sau de pe retele de socializare Sunt pregătit sa imi asum noi responsabilități, având ce spune in plan educational, etic.

În republica lui Dragnea si Tariceanu, sunt un simplu jurnalist. Care va renunta la presa, din cauza scarbei produse de societatea bazata pe non valoare in care trăiește.

Curiozitatea mea este cati primari, premieri, ministrii, parlamentari sau europarlamentari vin cu un background educational probat in fata electoratului, in minimum doua tari. Romania nu are momentan nevoie de un om format, la 52 de ani.

Are nevoie de un yes-man. Nu pot suporta prostia si incultura, ridicate la rang de virtute nationala. Si sa mai si aplaud in pozitie de drepti.

Pentru că se pare  există puțini oameni care să aibă ceva făcut în spatele lor și pentru a nu fi confundat cu ceilalți. Pentru politrucii incapabili sa discute intr-o limbă străină, vorbesc germana si engleza. Ma scuzati,  nu ma descurc ca taximetrist, nu gaseam strazile noaptea in Cluj-Napoca si luam embargo. Celor care încă nu au habar de ierhahia adevarata a valorilor, le transmit următoarele :

  1. Înainte de a fi blogger la Vocea Clujului, am locuit si lucrat in IT în Germania. Nu am stat si nu voi sta cu mana întinsă la cineva, ca se numeste primarul Florestiului,  al Clujului, sau premierul Romaniei. Am pus România a priori, inaintea Germaniei sau a Europei.
  2. Am avut recunoscută in mod oficial calitatea de negociator (intermediar) de afaceri, intre Regiunea Mittelfranken (Freistaadt Bayern ) și Romania, prin CCI Nuernberg.
  3. Am o diplomă in Automatizari si Calculatoare, am absolvit Universitatea Tehnică in 1992.
  4. Am absolvit cursuri postuniversitare in Germania si Romania.

4. Am servit comunitatile in care am trait. Inclusiv cea floresteana, fara a pretinde ceva in schimb. Am fost la peste 100 de miscari de protest, in cauze precum Rosia Montana, #Colectiv, OUG 13.

5. In familia mea, orientarea pro-americana a fost ceva de la sine inteles. Pentru serviciile oferite natiunii, printre alte distinctii, unul din oamenii care au contribuit la educatia mea a fost numit cetatean de onoare al orasului Milwaukee, USA.

Dana Minculescu, actualmente Nastase, Adrian Năstase si multi altii cunosc aceste aspecte.

6. Acesta este raspunsul meu, la ceea ce se vehiculeaza despre mine. Totodata, anunt in mod oficial, ca am intentia de a candida la o demnitate, in Romania. Nu stiu care, voi vedea.

7. Articolul nu se doreste a fi unul laudativ. Daca am reusite in plan educational, in viata de familie am avut un mare esec, culminat cu moartea fiului meu, in 23 februarie, anul curent.

8. Sunt un bun consultant, dar un mediocru om de executie. Locul meu preferat este de trainer, scriitor sau blogger. Sunt satul de prostiile vehiculate, ca atare, repet, nu voi raspunde nici unui articol, prin drept la replica sau plangere penala. Ceea ce trebuie sa stie prietenii si dusmanii mei despre mine, gasesc aici.

Horia-Eugen Cristea, alias Mîskin

N.r. Mă fac că nu stiu cui apartine poza, in care se invoca darea sau luarea de mita. A aparut pe facebook, reflecta un eveniment privat, de prin 2011-2013, nu stiu exact. Se intampla la Marion, unde mi-am platit tacamul la balul PNL. Pe viitor, a se decupa chelnerita din poza, profilul inspectorului ITM, deoarece nu are nici o vina. Multumesc celor care imi fac reclama gratis, reclama negativă este mai puternica decat cea pozitiva.