Cine este Daniel Meze : exclus din PMP în 2014 pentru „blat” în sectiile de vot cu PSD si UNPR !

Cine este candidatul Daniel Meze, omul in care Basescu si Tomac si-au pus toata increderea ? Un proverb spune că lupul isi schimba parul, dar naravul ba !

Omul care a dat partidul PMP filiala Oradea pe mana oamenilor din teritoriu ai lui Ponta si ai lui Oprea, scotând din secțiile de votare oamenii propriului partid. Acum, la Floresti, asteapta probabil ca serviciile facute sa ii fie intoarse de PSD Cluj.

Acum intelegem si mediatizarea in ziarul lui Liviu Alexa și Lungu, dar si declarația mincinoasă despre Bolojan, cel mai bun primar din Romania probabil.

Meze (MP): E jenant că Bolojan bate la ușa primarilor PSD

2014, Oradea

După ce, în seara alegerilor prezidenţiale, co-preşedintele ACL Bihor, Gavrilă Ghilea a afirmat că s-au petrecut multe nereguli în timpul scrutinului, cedându-se locuri de reprezentant în secţiile de votare către alianţa PSD-PC-UNPR inclusiv de către PMP Bihor, liderul local al formaţiunii, Attila Marton, împreună cu proaspătul secretar general al Partidului Mişcarea Populară la nivel naţional, Clement Negruţ, au clarificat situaţia, vineri, într-o conferinţă de presă.Cei doi au afirmat că situaţia a existat în 12 secţii de votare, unde, potrivit acestora, secretarul general al PMP Bihor, care între timp şi-a şi dat demisia, ex-jurnalistul Daniel Meze, a „negociat” şi cedat locurile către reprezentanţi ai UNPR. Citeste aici. 

„Atitudinea colegului nostru este de neacceptat, nu o permitem în cadrul partidului nostru”, a tranşat Clement Negruţ, deputat de Alba, venit în vizită la filiala Oradea.

“Noi ne-am erijat într-un partid de dreapta şi ne-am declarat, în turul doi, pe o poziţie anti PSD, anti Ponta şi ca atare, nu cred că era corect să se întâmple acest lucru. În urma discuţiilor în conducerea filialei, Meze şi-a dat demisia din funcţie, rămânând totuşi membru PMP,” a precizat Negruţ. După sedinţa de partid de la Oradea, decizia a fost una radicală. Daniel Meze a fost exclus din partid.

Citeste mai mult: adev.ro/pbgp6k

Marton a precizat că nu avea cunoştinţă de cele întâmplate. „Oamenii aceia au fost trecuţi drept reprezentanţi ai PMP fără ştirea partidului, iar oamenii noştri au fost scoşi afară din secţii”, l-a completat secretarul general al PMP.

Întrebaţi dacă Daniel Meze ar fi cedat locurile pentru anumite beneficii, cei doi au susţinut că nu cunosc acest lucru.

„Am înţeles că a fost o situaţie de genul: te ajut eu acum, tu mă vei ajuta mai târziu”, a spus Clement Negruţ.

Contactat de BIHOREANUL, Daniel Meze, care şi-a făcut publică demisia pe 18 noiembrie 2014 pe Facebook, fără să dea explicaţii, nu a negat ori confirmat situaţia.

„Situaţia a luat o turnură demnă de un roman de Kafka. Nu vreau să fac nicio precizare pe acest subiect”, a spus acesta.

“În şedinţa din 21.11.2014, Consiliul Executiv al Partidului Mişcarea Populară-Filiala Bihor a hotărât excluderea din partid a domnului Meze Daniel, fost secretar general al filialei până în 17.11.2014. În funcţia de secretar general interimar a fost ales Alin Puşcaşu”, se arată în comunicatul de presă transmis de PMP Bihor.

Citeste mai mult: adev.ro/pbgp6k

Declaratia preelectorala a lui Meze, 2014.

Însă acelaşi Meze nu exclude, în acelaşi timp, şi o coaliţie PSD-UDMR-PMP în Consiliul Local Oradea: „Dar dacă PNL nu va respecta principiile noastre, vom merge în alianţă cu PSD şi UDMR şi vom trimite PNL în Opoziţie, chiar dacă PNL va avea 49%!” Citeste aici.

Surse ebihon, adevarul.ro

 

 

 

Follow me!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Se caută un nou primar de Florești : votați idiotul satului !

  Mentionez ca nu candidez la Floresti, deci nu revendic titulatura de primar sau idiot....

Închide