Cine e de fapt Cornel Nistorescu ?

Corneteanu a asistat el insusi la o scena memorabila avandu-i ca eroi pe Vantu si Cornel Nistorescu, cel din urma, fost director al „Evenimentul zilei” din epoca in care patronul de atunci al Realitatii TV isi consolida puterea pe zi ce trece. La inceput, Nistorescu si Vantu erau inamici, primul atacandu-l pe mogul in multe editoriale din EVZ. Ulterior insa, relatia dintre cei doi s-a schimbat radical.

Razvan Corneteanu a dezvaluit , cum l-a facut Vantu pe Nistorescu sa-i „manance din palma” – doar un indiciu despre cum s-a petrecut aceasta neasteptata metamorfoza. „Eram acasa la Sorin Ovidiu Vantu, impreuna cu Thomas Landolt (n.r.-fost manager general al Ringier Romania), sa negociem spatiu suplimentar de tipar pentru ziarul Libertatea, care vindea enorm si nu exista spatiu tipografic suficient in Romania la nivelul anului 2004. La un moment dat, in timpul discutiilor, la TV apare in imagini Cornel Nistorescu, iar Vantu spune, intr-un moment de grandomanie:<<Il vedeti pe asta? Ei bine, va garantez ca in cel mult patru luni de zile o sa-mi manance din palma>>!”.

„La doar trei luni, Nistorescu devenise angajatul lui Vantu la Realitatea TV, s-a mutat alaturi de mogul intr-o vila din Corbeanca, iar discursul sau anti-Vantu disparuse cu desavarsire”, a completat Grigore Cartianu.

Subscribe To Our Newsletter