Cine are in final dreptate ?

spionajNemes Sorin este un electronist cunoscut nu numai in Floresti, ci in tot Clujul. De mai bine de 30 de ani, Nemes repara de la calculatoare la televizoare, avand cel mai bine aprovizionat magazin seond hand din judetul Cluj. Preturile sale sunt ok, sub site-uri de specialitate ca olx.ro, sau okazii.ro.

Omul vrea sa capete sprijin din partea organelor abilitate, deoarece nu pricepe de ce a fost amendat. Politia Locala l-a amendat pentru ca nu are contract de salubrizare.

Numarul procesului verbal al Politiei Locale este 000338/16.03.2015. Cu toate acestea, se intreaba pe buna dreptate cum i s-a eliberat autorizatia de functionare, tinand cont de faptul ca unul din actele necesare autorizatiei de functionare era tocmai contractul de salubritate.

Intrebarea este cine se ocupa de emiterea acestor avize sau autorizatii de functionare, in speta autorizatia 63/17.02.2015. Si de ce a emis aceasta autorizatie, daca nu era necesara verificarea existentei unui contract de salubritate.

Este pacat ca in aceste conditii Sorin Nemes vrea sa-si mute afacerea din Floresti.

„Vreau sa plec in Cluj, sau ceva sa se schimbe in modul de abordare al Politiei. Pot fi notificat, de absenta contractului si abia apoi, daca sunt de rea credinta amendat. Pot da cateva exemple de afaceri care nu sunt la vedere, deci nu sunt amendati. As dori ca Primarul pe care l-am votat sa verifice activitatea ambelor compartimente din subordine – a declarat Sorin Nemes”