Cine a operat-o la Spitalul CFR, secția oftalmologie, pe Chițu Anișoara, de unde a plecat cu AVC și ulterior în mormânt ?

 

Un deputat USR aduce in lumina un caz graz. Sotia medicului Vlad Nistor opereaza fara a avea dreptul de mai bine de 10 ani, arată Ziar de Cluj, aici.

Chitu Anisoara(foto) s-a internat pentru o banala operatie de cataractă la Spitalul CFR. Afost consultată vis-a-vis, la un cabinet privat al domnei doctor Crina Nistor, sotia lui Vlad Nistor, oftalmolog cu acte in regulă.

Crina Nistor, doctorul fara drept de practica, i-a vandut cristalinul mamei mele. Deoarece sotia domnului doctor vinde cristalinul, iar sotul dansei il monteaza. Asa stiam noi, cel putin. Ca la români. Nu de unul singur, dar nu ai cum proba, cine a fost in sala sau la injectiile de dupa infectia grava ce a urmat dupa operatie.

Dupa o interventie chirurgicala, ce parea reusita, la cateva zile a inceput infectia. Tratata cu picaturi, apoi internare in sectia de oftalmologie a Spitalului CFR.

Au urmat injectii in ochiul bolnav. La ultima dintre ele, Chitu Anisoara a facut AVC, si a iesit pe targa din cabinetul medicului Nistor. Nu mai vorbea, nu se mai misca. Nu am putut decat sa merg intr-o toaleta si sa urlu ca o fiara ranita, deorece Chitu Anisoara este mama mea.

Au urmat cateva luni infernale, in care trebuia sa o schimb de scutece pentru incontinenta urinara, sa o pun pe scaunul cu rotile si sa ii fac dus. Sa ii dau sa manance ca unui copil. Nu puteam comunica, decat prin semne.

Am facut si eu o pneumonie atunci, era greu, nu ma pricepeam, mama nu accepta decat sa manance ce ii faceam eu. Nu accepta infirmiera, fusese o femeie inteligenta si frumoasa.

In 11 martie 2010, am inmormantat-o.

Am vazut-o pe dr. Crina Nistor cand a consultat-o si ea pe mama, la cabinetul de pe Republicii. Nu o acuz, faptele fiecaruia au o plata in Cer. Am iertat familia Nistor.

Scopul articolului este de a preveni ca oameni fara calificare medicală, să aiba acces in clinici, sau in cabinete private.

Spitalul CFR, s-a transformat intr-o ruină. Probabil ca fara munca unor medici cum este Calin Vlad, astazi acolo s-ar fi inaltat blocuri. Stim si ale cui.

 

Nu pierdeți asta !

Subscribe To Our Newsletter

Silviu Albu, medicul ORL de la Spitalul CFR, care te tratează cu o cană de cognac după operație

"Liviu Alexa, initiatorul miscarii "Pentru Cluj", crede ca "Silviu Albu este alegerea perfecta pentru clujeni:...

Închide