Chiţoiu a demisionat din Guvern pentru a fi secretar general al PNL

chitoiu mediafaxVicepremierul Daniel Chiţoiu, ministru al Finanţelor a declarat astăzi că va demisiona din func’ia de ministru pentru că a acceptat să ocupe funcţia de secretar general al PNL.

Acesta şi-a motivat demisia spunând: “am decis să mă implic mai mult în secretariatul general al partidului, ţinând cont de faptul că anul acesta au loc alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale. Sunt un om de partid din acest motiv am decis să preiau funcţia şi mă retrag din Guvern pentru că dacă nu renunţ nu voi putea să mă ocup de activitatea de la partid. Nu sunt alte motive pentru care mă retrag din Guvern”.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a ţinut să precizeze că zvonurile stârnite, cum că mai mulţi politicieni din Partidul Naţional Liberal ar pleca spre PSD nu sunt adevărate.

“Toate speculaţiile făcute despre unele persoane cum că ar fi mai pro-PSD sau anti-PSD sunt false. Suntem în Uniunea Social Liberală şi suntem în relaţii la egală distanţă”.

Crin Antonescu a mai spus că în cursul zilei de mâine va fi făcut public numele celui care va prelua conducerea ministerului şi că persoana la care se găndeşte a acceptat deja această propunere.

Sursă foto: Mediafax

PSD Floreşti cere construirea unei şcoli gimnaziale în comună. Update…

Consilieri PSD Floreşti insistă pentru demararea procedurilor pentru construirea unei şcoli în localitate, care să...

Închide