Channelling din TEMPLUL TELOS-CĂTRE DAVID ROCKEFELLER

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE DAVID ROCKEFELLER

Dragă David,

Sper ca această scrisoare să te găsească într-o stare calmă, de reflecție. Te rog să-mi ierți comentariul gen mușcătură de șarpe, dar trebuie să recunoști că și tu te porți de o manieră șerpească. Prin urmare, hai să considerăm această scrisoare un simplu mesaj din partea noastră, și mesajul este: „Jocul s-a sfârșit”. Bineînțeles că vor avea loc anumite evenimente și consecințe în urma planului întunecat și aproape perfect pe care l-ai pus la punct (nu tot planul este realizat de tine dar tu îi reprezinți pe cei care l-au conceput).

Schema sistemului tău e încă în lucru, susținută de foarte mulți oameni în poziții cheie și care, la ordinele tale, încearcă să pună gheara pe viitorul omenirii. De fapt, e chiar amuzant să-ți imaginezi cum unii dintre invitații noștri de onoare la evenimentul din 11 septembrie de anul acesta s-au agitat să-și sune avocații la primirea scrisorii noastre oficiale. Și probabil și mai amuzant trebuie să fi fost sfatul pe care l-au primit de la avocații lor: „Ține-ți gura, că altfel te incriminezi singur”. Acești oameni, în mod clar, chiar n-au habar de ceea ce fac și ei nu fac obiectul atenției noastre în această scrisoare. Zilele lor în serviciul public sunt numărate. Ei vor fi înlocuiți cu persoane de un dinamism proaspăt și iubitor, suflete inteligente și pline de energie, care într-adevăr au viziunea unui viitor strălucit pentru generațiile următoare. Ei nu vor împiedica progresul spiritului uman sau dorințele mamelor care vor ce e mai bine pentru copiii lor. Mame și tați care și-au sacrificat prea mult timp copiii în baza unui șir de minciuni sistematice: fie în unul dintre falsele războaie, fie prin sistemul medical alopat, care i-a otrăvit, i-a mutilat, i-a iradiat… Un sistem medical absurd, care și-a croit drum în aproape fiecare sat de pe această planetă.

Chiar și tu, te miri, probabil, cum de omenirea s-a lepădat așa de ușor de darul tămăduitor al naturii, oferit de Dumnezeu, în schimbul procedurilor tale medicale aberante și scumpe, care le slăbesc forța vitală și le scurtează viața. Da, omenirea a fost dureros de naivă să urmeze multele tale directive distructive. Înțelegem cine ți-a dat această misiune. Doar ne uităm la „roadele” muncii tale și înțelegem. Clica ta de cămătari a înrobit virtual toată omenirea într-o capcană mentală și mulți încă mai trebuie să se trezească la realitatea că nu există nicio datorie la Banca Mondială. Cum poate cineva să fie dator în timp ce prestează muncă sau dă produse reale, palpabile, în schimbul unor bucăți de hârtie care nu sunt susținute de nimic? Nu-i posibil așa ceva, pentru că hârtia respectivă e o noțiune fictivă, o fantezie pregătită de tovarășii tăi întru crimă, a căror lăcomie nu cunoaște limite. David, îți spun că și alții ar fi putut sta în vârf, ca tine, dacă s-ar fi străduit să convingă destui oameni că trebuie să presteze muncă sau să dea produse în schimbul unui pumn de hârtii simbolice. E chiar simplu. Și apoi mai iei și dobândă pe deasupra. Ooo, ce idee fructuoasă…, scuză-mi tonul malițios. Acum mi-e limpede de ce a interzis Dumnezeu cămătăria sau luarea de dobândă. Dureros de limpede.

Dar acum ai împins lucrurile prea departe. Chiar ar trebui să te debarasezi de tipul acela, Kissinger, cu care te-ai înhăitat demult. Te îndeamnă la rele. În mod sigur, el e cel care împinge înainte acest plan de genocid cu gripa porcină. Probabil că tu l-ai avertizat că e prea mult și prea repede. Băieți, ați început să îmbătrâniți și voi… Chiar dacă în piepturile voastre bat inimile unor tineri adepți ai curentului Falun Gong, sunteți în continuare nerăbdători să vă vedeți planurile de depopulare masivă duse la bun sfârșit. Având în vedere împrejurările actuale, înțeleg strâmtoarea în care vă aflați. De fapt, dacă ai putea să-i comunici acestea lui Kissinger în numele nostru, ar fi grozav. Se pare că această atitudine de necenzurare personală și abandon total în fața ideii de a provoca dispariția umanității ne-a unit în final într-o cauză comună fără precedent. Mulți dintre noi am luptat ani buni pentru a scoate adevărul la lumină și am suferit abuzul de a fi numiți nebuni, paranoici sau obsedați de teorii ale conspirației, dar pentru prima dată se manifestă o acceptare de 90% că voi sunteți cei care într-adevăr conspirați să ne ucideți. Da, David, lucrurile stau chiar atât de serios. Nu te-ai pregătit și pentru un astfel de plan de rezervă. Unii dintre noi spun de ceva vreme deja: „Nu-ți face probleme pentru adormiți. Ei se vor trezi exact în ultimul moment, chiar când va fi nevoie”. Se pare că instinctul nostru joacă un rol important pe scena globală în acest moment.

Așa că, David, vino cu noi. Dă deoparte lagărele de concentrare FEMA… ups!, adică „lagărele de carantină”. Nu ne vei extermina. Pune deoparte HAARP. Știi tu… așa-zisele mari mașinării pentru cercetarea vremii, care de fapt sunt niște tehnologii pentru controlul minții populației, care cine știe câte miliarde au mai costat. Renunță la chemtrail-uri. Nu mai ai nevoie de ele. Uită de nanocipurile create de Hitachi. Nu ne vei transforma în cyborgi. Pune deoparte proiectul Blue Beam. Zău așa! Chiar vrei să proiectezi pe cer imagini false de invazie extraterestră, pentru ca masele înfricoșate de oameni să-ți cadă în mâini? Sau vrei să proiectezi pe cer o a doua venire a lui Isus, pentru a inocula o nouă falsă doctrină? Cred că, oricum, trebuie să-ți dăm ceva credit pentru creativitate debordantă. Fiindcă suntem la acest capitol, te rog să transmiți și companiei Monsanto să înceteze cu semințele de plante de tip terminator. S-a terminat și cu asta. David, chiar așa? Controlul tuturor alimentelor de pe planetă? Și apoi continuat cu implementarea ridicolului Codex Alimentarius din cauza căruia oamenii vor trebui să se teamă să mai cultive vegetale și legume în grădina proprie? Ce mai câștigi și din această operațiune ridicolă? Cred însă că ești atât de deconectat de la realitate, încât nu vezi că oamenii se trezesc din ce în ce mai repede și realizează că ei, de fapt, sunt suflete suverane, aflate sub un Creator Colectiv, și nu au nicio obligație să urmeze aceste legi și statute care cheltuiesc multă energie umană pentru a fi create și apoi apărate. Tot un fel de joc e și ăsta. Un joc de reguli absurde, puse pe hârtie de niște suflete lașe, în spatele unor uși închise, și apoi date oamenilor cu titlul de LEGE.

Când vei hotărî să ieși din această șaradă și vei vedea totul din punct de vedere obiectiv, așa cum tot mai mulți au început s-o facă, o să pară jalnic să-i vezi pe unii pledând în mod „sincer” și rugând pe cei care fac legile să nu treacă o lege sau alta, nerealizând că și dacă este acceptată, acea lege este cel mult o bucată de hârtie, care de cele mai multe ori nici nu-i privește pe ei, întrucât legile sunt făcute pentru cei „mici”. Dacă ei ar vedea cu claritate dincolo de șaradă, nu și-ar mai pierde atâta energie și totul s-ar dizolva, ar dispărea. Știi și tu asta, David, nu-i așa? Ești destul de înspăimântat că oamenii vor afla. De aceea aplici eticheta de terorist oricui încearcă să-și exprime și să-și ceară statutul de om liber.

Îmi dau seama că opțiunea de libertate e ceva înspăimântător pentru cel care încearcă s-o oprime. Există o minunată carte pe net a lui Johnny Liberty, care se numește „Manualul suveranului global” (The Global Sovereign’s Handbook). Aici se explică multe aspecte de acest gen. Este una din cărțile care deschid larg mințile oamenilor, arătându-le un tipar viabil pentru cum se poate trăi în pace și libertate sub Dumnezeu, fără tiranie și opresiune. Intenția originară a Statelor Unite a fost minunată – omul suveran! Ar trebui să citești această carte, măcar să vezi ce face competiția, dacă nu din alte motive.

Ceea ce vreau să spun, David, este că această ambiție a ta pentru puterea totală a atins deja limitele ridicolului. Bărbații adevărați nu țin să-i domine pe alții. Ei sunt siguri pe ei și se simt egali când stau lângă alți bărbați. Nu simt o amenințare continuă din partea nimănui și se simt confortabil în propria lor piele. Nu simt nevoia să se înconjoare de munți de tehnologie inutilă. Cei care agresează, vor primi înapoi tot agresiune, de aceea, agresorii simt nevoia să-și construiască o fortăreață în jurul lor. Știi… conceptul karmei… Te-ai gândit la rolul progeniturilor tale în toate acestea? Probabil că nu. Hai să fac eu asta pentru tine. Chiar dacă mă crezi sau nu, în mod sincer îmi pasă de copilașii nevinovați care se nasc în familia Rockefeller. N-aș vrea să fie injectați cu otrăvuri și nici să fie forțați să urmeze nefericita politică a familiei, servind drept oprimatori. Aș dori ca și ei să fie liberi și fericiți, ca noi toți.

Lucrurile trebuie reduse la soluții minunat de simple. De exemplu, oamenii să reînvețe arta de a-și clădi case ecologice, simple, cu propriile mâini și cu resursele naturale locale, care să fie piatra, argila sau lemnul. Și fără ipotecă… Această construire a propriului cămin cu propriile mâini este și o experiență de suflet. David, sunt sigur că există un mic Rockefeller care nu și-ar dori nimic mai mult decât să zburde prin nămol și să-și ajute părinții să construiască o casă, sau chiar o casă de joacă pentru el. Ceva la care s-ar uita cu satisfacție și de care ar fi mândru. Ceva care i-ar oferi confort. Ceva construit cu iubire, cu interes și în spiritul conectării cu natura.
Au apărut deja oameni care reînvață și redescoperă legătura dintre viața curată, naturală și sănătatea vibrantă. E foarte ușor. Oamenii își pun mâinile înapoi în pământ, pentru a-și cultiva hrana proprie. Aici cred că trebuie să-i mulțumim companiei Monsanto, pentru că ne-a împins la limită și ne-a determinat să trecem la creșterea propriei hrane, înțelegând că e singura soluție de a avea hrană locală și organică, așa cum a fost dintotdeauna. Noi doar am uitat toate astea pentru o clipă, dar suntem pe cale de întoarcere. Oh, David! E cel mai minunat lucru să vezi un copil plantând o sămânță și apoi să-i vezi bucuria atunci când planta începe să crească. Poate ai văzut și tu acest lucru. Sper…

Și ce zici de faptul că oamenii chiar încep să înțeleagă că a turna dejecții în apa de băut e pur și simplu un lucru stupid. Aș vrea să știu cine-i genialul căruia i-a venit această idee? Nici chiar animalele nu fac asta. Oamenii sunt conștienți că dacă poluarea planetei va înceta, pământul își va activa sistemul lui propriu de curățare. Când încetăm să poluăm un lac, în mod miraculos, viața acvatică revine la normal. Noi nu mai trebuie să facem nimic! Pământul ne servește într-un mod atât de generos! David, noi, oamenii, chiar trebuie să reducem totul la metode simple și să oprim poluarea, dând voie inteligenței divine a naturii să-și urmeze cursul grațios. Vom avea o tehnologie curată dacă vei binevoi să oprești oprimarea ei, precum și uciderea inventatorilor care o creează. Te rog!

Nu-i de mirare că Kissinger îți vinde povestea cu planeta suprapopulată și insuficientele resurse pentru a o susține. Ai stat o clipă să vezi cum trăiești tu? Resursele care te susțin pe tine ar putea susține o întreagă națiune! Ai perfectă dreptate că ceva trebuie schimbat. Dar te uiți în direcția greșită. Spune o minciună destul de mult timp și la un moment dat chiar și tu începi s-o crezi…

Știai că poți instala 2 miliarde de oameni în Australia, dându-i fiecăruia câte un acru de pământ? Având în vedere că aceste 2 miliarde au și familii și n-au nevoie să se întindă fiecare pe câte acru, ai putea plasa, chiar comod, întreaga populație a lumii pe teritoriul Australiei, fără ca aceasta să aibă senzația de supra-aglomerare. Ce-ai zice să începi să vezi lucrurile într-un mod diferit? Sigur că știai toate astea, altfel nu ți-ai fi băgat toată mass media în buzunarul de la pantaloni, ca să prezinte umanității anumite știri, într-o versiune atent manipulată.

Manuscrisele de la Marea Moartă, descriind aceleași orori în capitolul „Revelații”, pun întrebarea: „Vei face o schimbare?”. E păcat că nimeni nu vorbește despre lucrurile astea. Toți se concentrează pe ororile aflate în stadiul de potențialitate. Probabil că este voit și intenționat să fie așa. E acest capitol unul din importantele pasaje scoase din biblie? Poate e ținut sub cheie undeva în subteranele Vaticanului? Ținut secret, pentru ca oamenii să nu devină conștienți de adevărata lor putere? Da, avem puterea, sub voința divină, să îndreptăm această sublimă planetă în orice direcție dorim.

E timpul să alegem viața în locul morții. De prea mult timp se joacă Diavolul cu noi. Asta te include și pe tine David. Ar fi timpul să-l respingi și să lași familiei tale o nouă misiune pe mai departe. Acest gest ar fi una dintre acele povești fantastice de izbăvire/eliberare, despre care s-ar vorbi timp de cel puțin o mie de ani de-acum încolo, nu-i așa David? Poate că planeta noastră e sortită oricum unui final tragic, dar cine hotărăște că asta trebuie să se întâmple acum? Numai Dumnezeu știe când se va întâmpla, așa că hai să încetăm să mai regizăm profeții pe care ni le atragem singuri.

Unii oameni îți implementează în mod bezmetic planurile, pentru că ei cred cumva că asta le va asigura intrarea în rai. Eu cred că dezgustul lor de sine îi trimite orbește spre bazaconiile tale. Când își vor da seama că există posibilități să contribuie sub un nou sistem de cooperare, dezgustul de sine va dispărea. Este un dezgust temporar și foarte normal al unor oameni care s-au lăsat de bună voie să fie sclavii sistemului tău. Se vor debarasa rapid de el în momentul în care vor intra în cel nou, un sistem care mai degrabă e un non-sistem. E o nouă paradigmă de expresie a libertății creatoare, în armonie cu „tot ceea ce este”.

Nu crezi c-ar fi mai înțelept să-ți examinezi mai atent lunga viață de până acum? Nu crezi c-ar fi minunat dacă în final, când vei părăsi această planetă, ai face-o cu fruntea sus? Ai puterea să faci acest lucru! Dacă ești de acord cu prietenul tău Kissinger, care a spus că „puterea e cel mai bun afrodiziac”, atunci ar trebui să profiți de această nouă șansă și să îndepărtezi diavolul de pe această planetă, cu bagajele lui cu tot. Noi îl trimitem de-aici oricum, dar ai putea să ni te alături și tu, ca să-l trimitem mai repede, salvându-ți astfel și sufletul în acest demers. Noi suntem oameni iertători. Trebuie să fim iertători. Cu toții am jucat un rol în această dezordine. E o zi nouă. Întoarcem o nouă filă și mergem înainte, aruncând la gunoi un sistem de oprimare vechi și plantând un viitor nou, în terenul fertil al cooperării simbiotice. Noi nu intrăm în competiție cu natura ori cu legile lui divine, ci lucrăm sub acestea. Există o variantă echilibrată și pentru tehnologie. Noi suntem păstrătorii acestei planete și o luăm înapoi, în grija noastră, pentru a o folosi în mod inteligent, cu iubire, în același spirit de libertate și diversitate care a fost intenția originară pe pământul pe care îl numim căminul nostru. Aceasta este adevărata Nouă Ordine Mondială a umanității, care începe să apară, și-ți mulțumim că ai găsit un nume atât de potrivit pentru a defini acest proces.

Mi-am asumat un risc, sau o șansa dacă vrei, în speranța că o scrisoare deschisă către tine ți-ar atinge sufletul, inima, și ți-ar arăta rațiunea pentru care trebuie să adoptăm un nou sistem, așa cum scriitorul Vladimir Megre i-a trimis o scrisoare deschisă lui Vladimir Putin, în cartea sa: „Cine suntem noi?”. Scrisoarea îl îndeamnă pe Putin să pună în aplicare un plan care va face Rusia cel mai bogat, curat, fericit și sănătos tărâm de pe planetă. Putin, în mod înțelept, a început implementarea acestui plan la mai puțin de 2 ani după ce cartea a fost publicată. Nu văd niciun motiv pentru care acest plan n-ar putea fi multiplicat peste tot în lume. Fiecăruia ar trebui să i se aloce, în mod gratuit, 3 acri de pământ pentru a-și construi propriul mic paradis pe această planetă, întreținându-se prin metoda înțeleaptă a permaculturii. Cultivând grădini de hrană care cooperează cu natura, permitem naturii să ne susțină, contrar metodei de muncă grea și prostească de până acum, când încercăm să transformăm natura într-o versiune bolnavă a ei însăși. Există oameni care au preluat bucăți părăsite de deșert și le-au transformat în oaze luxuriante de paradis prin permacultură inteligentă, așa că, te rog, nu ne mai vinde ideea că nu există „suficient teren arabil”.
Nu se vor mai pune taxe pe terenuri și nici pe orice este produs, vândut sau dat în sistem barter pe acest pământ. Oamenii au dreptul la necesitățile de bază ale vieții și acest plan i le asigură, fără ca cineva să cheltuiască ceva. Mulți deja s-au eliberat și au început să-și creeze o viață minunată cu propriile mâini. Apar o mulțime de sate ecologice în lumea întreagă. Amintește-ți că rușii au ocolit tragedia colapsului lor economic din anii ‘90 prin întoarcerea la pământul care-i hrănește. Ei și-au cultivat singuri hrana, iar acum, 70% din alimentele consumate în Rusia provin din culturi biologice sau din grădini de familie. Ahhh… Numai când mă gândesc ce lucru minunat…

Statele Unite vor face la fel când le vei trage covorul economic de sub picioare. Americanii sunt oameni foarte inventivi. Își vor crea propriul sistem barter sau de schimburi între ei. Se vor uni și se vor reconecta la viața adevărată. Nu va mai fi nevoie de posturi TV mincinoase, să-i inducă în eroare. Unul dintre cele mai bune lucruri va fi probabil faptul că toți își vor da seama că nu mai au nevoie de simbolicele tale petice de hârtie. În mod sigur vor citi „Manualul suveranului global”. Tranziția de la dependență la independență se va face într-o clipită și apoi totul se va maturiza într-o stare de independență și cooperare.

Noi nu-ți vom face plăcerea să-ți oferim spectacolul războiului civil la care speri. Probabil că deja ai vândut biletele la ultimul horror reality show pe care vrei să-l vezi în timp real, prin camerele video de supraveghere postate în toate orașele mari de pe această planetă. Chiar îmi imaginez cum câțiva perverși și-au rezervat deja locuri în primele rânduri, să-l vizioneze pe ecranul mare din bazele tale militare subterane, sigure și de maximă securitate. Biletele includ și popcorn cu unt? Îmi pare rău, dar fac haz de necaz. Mi se pare foarte bizară această sete de sânge pe care o aveți voi. Dar probabil c-aș fi făcut la fel dacă m-aș fi născut în aceleași împrejurări ca tine, deci e o prostie să arăt cu degetul. Sunt recunoscător lui Dumnezeu că m-am născut într-o familie simplă, modestă, înconjurat de tot ce am nevoie și cu un munte de iubire. Asta-i doresc fiecărui copil din lume, așa cum ar dori orice suflet sensibil și căruia-i pasă.

În final, poate te întrebi cine sunt. Chiar contează? Sunt nimeni și toți în același timp. Acum trebuie să plec, să-mi aduc contribuția la găsirea de soluții, să ajut la repararea pământului, la distrugerea căruia a contribuit și țara mea, din păcate. Trebuie să ne iertăm unii pe alții și să ne îndreptăm într-o direcție constructivă. Sper să obțin brevetul pentru o invenție grozavă, numită Waterboxx, care ne ajută să reîmpădurim deșertul fără a fi nevoie de sisteme de irigații și alte sisteme de întreținere. Vezi ce geniali suntem noi, oamenii? Sper să fim inspirați și să începem să repopulăm deșerturile cu păduri care oferă hrană pentru generațiile care urmează. Vezi tu David, eu am nevoie ca toți să rămână în viață, să se îndrepte spre o sănătate vibrantă și să înceapă să ajute la regenerarea vieții, minunatul nostru dar pe această planetă. Dacă ai fi deștept, într-adevăr deștept, ai vedea lucrurile la fel și ai lăsa acest minunat dar celor tineri din familia ta, absolvind astfel numele Rockefeller de încărcătura negativă. Schimbă-ți acum planurile, de la cele de distrugere, la cele de regenerare. Iartă-ne nouă datoriile, și noi le vom ierta pe-ale tale. Batem palma? Îți doresc să reflectezi în pace.

Cu sinceritate,
Un suflet simplu

Subscribe To Our Newsletter

Proiect de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 10/2001 privind regimul unor imobile preluate în mod abuziv în perioada martie 1945 – 22 decembrie 1989

Senatorul Alin Tişe este cosemnatar al iniţiativei legislative menite să modifice şi să completeze, în...

Închide