Cel puțin doi candidați bețivi își arată mușchii pentru a toca banii floreștenilor

Sincer, știu că sunt prost, dar când mă uit în jur prind curaj !- zicea Creangă parcă.

Mă uitam la filmul prost de aseară, când Daniel Meze vorbea împleticit, fără a fi băut, și îi băga lumina în ochi lui Șulea.

Singurii doi politicieni autentici dintre candidați s-au întâlnit din nou, dar mi s-a părut a fi un teatru de prost gust. Primarul avea ce căuta acolo, dar nu putea nimeni să-i dea un live fără a nu fi bănuit că-i dă parandărătul primarului.

S-a găsit cel mai curat dintre floreșteni, cel mai iubit dintre pământeni, care stă în spatele telefonului și-l face incompetent pe Șulea, să-i facă live, că eu sunt obosit, iar Ovidiu nu mai vrea să i se tragă cu ochiul doar.

Eu, dacă totul era aranjat cu Meze, îî ardeam două scatoalce să mă descarc și să pară autentic. Cine pana mea ești tu să-mi bagi lumina în ochi, bă ? De aia nu-s eu bun la primărie, nu ?

Mâine seară îl sun pe Flaviu și pe Sergiu să vină cu mine să rupem o mișcare de stradă în fața la vila lui Bogdan Pivariu din Lona. Cum le facem noi ăștia care ne-am antrenat pe OUG 13, nu o face nimeni.

Eu iau cu mine și o sticlă de Jack Daniels, ca să beau ceva cu Bogdan, după ce ne fotografiem cărând invective unul altuia.

Floreșteanul deștept trage la rândul lui două dețuri de pălincă, în timp ce se uită admirativ la live-ul nostru, așteptând ca să ne luăm și la bătaie o țîră…deși e mare diferență de talie…

Floreșteanul se gandeste mă da ce bețivi sunt ăștia…unul dovedit, altul bea pe ascuns. Iar pe Horia Cristea ăsta, nu poți să-l votezi, că ajungi să îți bagi nevasta în casă când trece ăsta pe stradă…

E bine să ai banii publici pe mână. Te simți puternic, nu ? Vreau urgent la primarie, floresteni, sa va pot toca banii !

Lipsește intriga cu o blondă. Promit să fac eu rost de una.

Follow me!

3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Domnule Pivariu, astept sa-mi spuneti ce stiți de asta !

Domnule vice, văd că vă plac camerele de supraveghere. Nu puneti una să vedem cum...

Închide