Cei trei pastori de la Cluj cauta suruburile fara filet ale politicii romanesti

Grupul+de+la+Cluj.+Calm.+Foarte+calm_44347

Am baut o cafea cu Otrocol. Mno, asta a iesit. Luati un betablocant, ajuta.

Vuscan a inventat surubul fara filet. Practic, prefectul e doctor in suruburi fara filet.

Desi nu e Craciun, o sa va cant in noaptea asta o colinda. Trei pastori se intalnira si se tot sfatuira. De ce, toata lumea se face ca stie.

Grupul de la Cluj s-a dovedit jalnic, cu un Vasile Dancu penibil, cu un Ioan de  Dej arogant si cu parfum de perestroika pastrat de pe vremea lui Nicu Ceausescu, cu un profesor care in 2004 m-a driblat si pe mine si Comunitatea Europeana. Puscas Vasile.

Colinda pastreaza si o nota discordanta, ce pare venita din Miorita. Mai devreme sau mai tarziu, vom scapa de ei. Exact ca in balada Mioritei. Who is first ? Dimitriu si Bene.

Comunistii nu se suporta unii pe altii. Din marile trusturi de presa, in care apare si baciul ungurean Paskany, s-a ales praful. Ca si din echipa CFR-ului, de altfel. De ce oare ?

Acum, o pasarica imi sopteste EADS.  In timpul lansarilor de carte, privind la Dancu, mi-am adus aminte de Maiorescu, de Titu Maiorescu si de Forma fara Fond.

Nu atacati in presa Grupul de la Cluj. Daca priviti mai atent, cineva l-a programat la autodistrugere. Oricum, sunt mandri ca sunt romani. Teoretic. Iar in 2004, stand up for the champions ? Serios ?

PSD-isi scriu carti, in timp ce primarul Florestiului face parcuri pentru copiii florestenilor.

Iar Vuscan o da inainte cu picioarele tipelor  si cu  suruburile…fara filet.  „Nu știu cum unele fete au fost angajate acolo, poate pentru picioarele lor lungi. Ar trebui făcute niște schimbări”, -declara unei colege, Cosmina.

Pai, eu ce sa mai inteleg ?

Succesul in politica este asigurat de picioare lungi si suruburi fara filet, de marime discutabila.

Surubul fara filet reprezinta doctrinar grupul de la Cluj?  Ioan Aurel Stoica, fie iertat, ne vorbea despre teoria angrenarii.

Pai, daca Vuscan nu mai are nevoie de filet, de ce va mirati ca Nastase vrea sa integreze Romania in Russian Federation ? Pe la spatele…UE, cum e obisnuit.

Deci, oameni buni, desteptarea ! Avem cadre de nadejde, care nu precupetesc nici un efort sa ne reinvete Nasa Rodina.

Eu cant God bless America si Desteapta-te romane, ca simt ca scriu de pomana !