Clenciuri cu soferii RATUC: soferii autobuzelor dau calatorii jos din masina la capat de linie si ii obliga sa treaca strada pentru a se urca pe partea cealalta

Este o situatie des intalnita in Cluj. Calatori care nu numai din comoditate, ci si din alte motive, se urca intr-un autobuz pentru a merge „roata” si a cobori la o statie de partea opusa, Motivul pentru care le este greu sa treaca pe partea cealalta este cel mai adesea lipsa unei treceri de pietoni si traficul mare.

De multe ori, acesti calatori au abonamente pe o linie sau pe toate liniile. Ceea ce vreau sa spun este ca siferii RATIC isi iau salariile din banii nostri si ar trebui sa isi trateze cu respect calatorii. Nu sa urle casalbaticii „Doamna, va rog sa coborati aici. Si sa treceti pe partea cealalta. Este capat de linie. Sunteti a zecea persoana care face asta astazi”.

De unde aceasta atitudine?

Ma intreb oare ce nivel au soferii RATUC. Or fi terminat, saracii, 12 clase.

Pentru ca exact la siguranta calatorilor nu se gandesc cu astfel de atitudini.

Stiti ce cred eu ca ii lipseste RATUC-ului? O firma concurenta de transport urban, care sa aiba preturile la jumatate. Deocamdata RATUC-ul detine monopolul. De serviciile oferite publicului calator nu mai zic nimic.

 

Subscribe To Our Newsletter

Insulta si calomnia dezbatute in cadrul Zilei Libertatii Presei, azi, la Cluj

Asta zi a fost marcata la Cluj Ziua Libertatii Presei. Este prima manifestare de acest...

Închide