Ce se intampla cand presa uita sa se inchida la prohab

Cand organul de presa devine bata, atunci erectia devine inceputul prohodului.

Am vazut si vedem cum in presa unii raman cu prohabul pantalonilor deschis. Amenintari, lovituri tip bodycheck, bataie generala. $indrom de tip freudian,(chestia cu dolarul e intentionat pusa), tulburare obsesiv-compulsiva pe fond structurat clar dizarmonic. Un bipolarism conjuctural, bazat pe bani, interese si putere. Asistam la o frenezie a Cuvantului Liber.

Este posibil ca chestia sa fie ereditara, mai ales pe un anumit model educational .Cei care sufera de inversiuni timice dese au una sau mai multe perioade de tristete excesiva, dublata de pierderea interesului pentru viata, precum si una sau mai multe perioade de euforie, energie extrema si de multe ori iritabilitate, cu perioade de dispozitie relativ normala intre aceste perioade.

Iata ce spune Alin Tise despre o parte a presei de azi :

Santajul si practicile mafiote din presa trebuie sa inceteze .

Societatea civila trebuie sa reactioneze impotriva acestor dementi bipolari din presa care terfelesc oamenii de afaceri clujeni doar pentru ca ei vor bani si putere.

Politicienii din Cluj ar trebui sa reactioneze fara frica intrucat mai devreme sau mai tarziu vor fi si ei victime.

Institutiile statului sunt convins ca vor reactiona.

Apelul meu este ca toti cei amenintati, santajati, jigniti, umiliti, presati de acesti nemernici sa ia pozitie si sa spuna STOP !

Apelul meu este ca oamenii de afaceri ai clujului sa nu mai finanteze pe acesti santajisti ordinari care ii ataca pana platesc publicitate. Nu mai permiteti asta.

Veti vedea cum acesti mafioti santajisti vor ramane pe drumuri. Nimeni nu-i va angaja. Ei nu stiu sa faca nimic pentru ca toata viata lor au trait din amenintari si santaj.

Clujul fara santajisti in presa!

Subscribe To Our Newsletter

Senzational : La Cluj, se cauta hormoni masculini, pentru sustinerea activitatii anti-PSD

Voi ați văzut asta? S-a întâmplat duminică la Cluj!, arata comisarul.ro. Duminica trecuta, trupa Bucovina...

Închide