Ce experimentezi și cât te costă sexul într-un salon de masaj erotic

Cluj-Napoca, 2019

Industria sexului are o dezvoltare ilegală dar firească. Cat poti fi de ipocrit să nu recunoști că vrei cu două, să experimentezi.

Ai la dispozitie site-uri destule daca vrei sa si platesti. Daca nu, ia site-urile gen twoo sau sentimente și fute ceea ce gasesti acolo. Daca vrei sa iei una de nevasta, esti liber sa o faci, dar e obligatoriu sa aiba calitatile de baza azi : bani si cunostiinte aprofundate in pat.

Suni la telefon la unul din anunturi. Ai varianta cu sau fara prezervativ. Oralul, daca te speli si te epilezi si nu puti ca un porc nespalat, il poti obtine fara. Depinde daca vrei sa il dai sau sa il iei, platesti in ambele variante.

Daca ai rani pe scula, e mai bine sa-ti pui caciulita, sa nu risti un HIV sau o hepatita. Restul BTS le tratezi, doare dar poate merita, nu-i asa ?

Cele mai ieftine fete sunt pe Calea Turzii, unde un combinat oral plus normal in natura e 100 de lei. Depinde de fata.

Concentrarea maxima de fete la camera, o gasesti langa Iulius Mall. Poti avea mai rar, ce-i drept cate o asiatica sau o negresa. Costa o finalizare până în 15 minute 150 sau 200 de lei. Te lasa sa pui si boticu la savarina, dar nu uita ca muscatul e apanajul cainilor.

Fetele sunt în loturi calatoare, ai new entry, fetele propun a verifica ca pozele nu sunt photoșopate cu tatuajul de regula.

Daca iti intalnesti sotia printre ofertante, nu ai decat sa te bucuri, deoarece asa pricepi de unde a avut sa iti dea bani de BMW. Nu fii nerecunoscator, recomand-o si prietenilor.

Daca o ai supradimensionata, poti sa fii refuzat. In final nu uita sa folosesti des apa si sapunul. Fetele apreciaza asta.

Daca vrei sa experimentezi un masaj erotic, foloseste

https://femeisex.ro/

sau

publi24.ro sectiunea matrimoniale.

P. S. Nu confunda salonul de masaj erotic cu bordelul decat daca ti se permite.

Foto : femeisex.ro

 

Subscribe To Our Newsletter