28/10/2020

Categoria „prostul periculos” – Tutuianu vrea sa invete de la Arabia Saudita

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, sustine ca vrea sa invete din expertiza Arabiei Saudite in materie de securitate si protectie anti-terorista.

România este interesată de expertiza Arabiei Saudite cu privire la evoluțiile politice și de securitate din Orientul Mijlociu, a afirmat marți ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, în contextul întrevederii pe care a avut-o cu directorul Comitetului pentru Informații și Securitate Militară al Forțelor Armate saudite, generalul-maior Abdulaziz Ibrahim Alswailem.

„Avem toate resursele pentru a construi o relație solidă de parteneriat”, a declarat Adrian Țuțuianu, potrivit unui comunicat al MApN transmis AGERPRES.

Agenda întâlnirii a cuprins discuții referitoare la identificarea unor noi modalități de extindere a cooperării în domeniul informațiilor militare. Pentru ca serviciul de informatii al pateticei armate saudite este practic inexistent, rezulta ca Tutuianu vrea sa le povesteasca sauditilor secretele militare ale Romaniei. Nu poti sa nu te intrebi; cati bani i-or fi promis sauditii „inteligentului” nostru ministru al apararii nationale?

Directorul Comitetului pentru Informații și Securitate Militară al Forțelor Armate saudite se află în vizită oficială în România la invitația șefului Direcției Generale de Informații a Apărării.

Dintre toate tarile lumii de la care s-ar putea importa expertiza in domeniul securitatii Tutuianu a ales exact tara care exporta si promoveaza wahabismul, adica cea mai radicala forma de islamism fundamentalist, tara care l-a dat pe Osama Bin Laden si 15 dintre cei 19 teroristi care au atacat Turnurile Gemene si Pentagonul in 11 septembrie 2001. (!!!)

Arabia Saudita este una dintre cele mai corupte si totalitare tari din lume. Acolo democratia e considerata o crima impotriva statului, drepturile omului sunt un vis ce pare de neatins. Acolo cenzura si dreptul la protectia datelor si comunicatiilor personale nu exista. De la astia vrea sa invete Tutuianu!!!

Cum singurul interes e care-l poate avea cineva pentru Arabia Saudita este exclusiv in relatie cu banii uriasei familii regale (peste 5000 de membri) si cum PSD este interesat, in realitate, exclusiv de bani, se confirma inca o data ca PSD-stii sunt dispusi sa distruga Romania pentru a-si umfla buzunarele personale, indiferent de mijloace si indiferent cu ce pret.

Domnule ministru, daca vrei sa inveti anti-terorism de la teroristi, iti sugeram sa te adresezi direct celor de la ISIS. Nu e mare diferenta intre ei si sauditi.

Credem ca SRI ar trebui sa intervina deoarece afirmatiile ministrului apararii pun in pericol securitatea nationala. Deasemenea, o demisie ar fi mai mult decat necesara.

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

„Belsug” in Romania! PSD mareste tot: preturi, taxe, accize, inflatie

Credeati ca PSD a marit pensiile si salariile pentru ca aveau de unde? Ca de...

Închide