Cate ceva despre „curvele” din presa si politica, nu despre femei

curve

Sunt curios cu cine va vota electoratul clujean. Dacă nu ești un om conectat la – și interesat în permanență de – politica urbei, numele de pe buletinul de vot, în capul tău, nu fac sens: în mare parte, iluștrii necunoscuți, sau marionete ale grupurilor de crima organizata si/sau terorism. „Catindații” nu au o operă profesională, socială, o carieră în spate care să depășească, să transcendă granițele politicii. Cei mai mulți sunt realizați, financiar și profesional, în cercul lor mărunt și rece, foarte bine închis, limitat și delimitat de restul societății. De ei nu a auzit nimeni, care nu a fost interesat special să audă, care nu s-a interesat de ei.

Clujul nu va vota senator, deputat un tip frustrat sexual sau un ziarist care santajeaza pentru bani. De asta recomand electoratului clujean sa judece faptele si nu vorbele. Modelul politicianului semiidiot care foloseste citate din nevasta-sa duce din pacate la faliment o tara. Un barbat de stat daca e santajat sexual de sotie, isi gaseste inca 10 amante. . Discret si fara fotografii. O ” barbateasca” o faci la 20, nu la 50. La 50 de ani ce e bun tii pentru tine, nu imparti cu altii. Si un pusti de 18 ani stie ca daca ai 50 lei iti rezolvi un numar. Dai cautare google, dai un telefon si rezolvi problema. Sau te duci pe Calea Turzii. Acolo poti gasi si tipe care ajung pe Calea Victoriei.

Stefan cel Mare si Nicolae Iorga nu prea aratau a tipi impotenti nici fizic, nici mental. Prefer sa merg pe mana unui tip inteligent caruia ii plac femeile, decat pe mana unui pidosnic.

In Cluj-Napoca de azi, ziaristul este smecher. E de „investigatie”, „sub acoperire”, are voie sa „rupa” saloanele de masaj, poate fi chiar proxenet, ca deh,  are ” spate” in servicii. Chiar daca are procese pe rol sau e citat de martor, ce mai conteaza. Era ciocoilor ziaristi a inceput de multi ani in Romanica noastra. Fac de la campanii electorale la chestii murdare, la care politicienii care ii platesc nu se incumeta nici sa gandeasca. Nu conteaza sexul, deci chiar nu mai conteaza. La colonoscopie nu exista material probatoriu.

Asa ca ziaristul smecher s-a gandit cum sa faca rost de bani. Il asmute pe unul impotriva celuilalt. Cel atacat, vrea sa raspunda, ca deh, are orgoliu. Si atunci cauta un alt ziarist fomist care se vinde pe 100 lei/articol. Sau daca are bani de la Statul Roman si in general are, se duce la o televiziune si il toaca marunt pe celalalt. Se intampla sa se adune si doi fomisti, unul de stanga si unul de dreapta si sa joace niste politicieni la ruleta ruseasca.

Un politician trebuie sa fie prost rau sa creada ca un ziarist care a tradat o data, nu o va face si a doua oara.

Cetateanul roman relaxat, adica turmentat, isi termina palinca si scuipa cu ardoare cojile de samanta pe covorul luat pe credit. Apoi isi injura cu foc nevasta ca e mizerie in casa si ca face curul mare. Nervos si beat, pleaca si isi reguleaza amanta in schimbul avansului pentru care a lucrat 14 zile.

Crede ca  politicienii din garda veche comunista ii vor mari leafa. Si atunci, oh da, atunci se va razbuna. Va vota cu comunistii, indiferent ca sunt in PNL, PSD sau PLM. Ce Nicoara. Ce Oros. Ce Tarcea. Astia sunt din cei care au afaceri, nu se baga sa fie prim ministrii. Astia nu promit nimic pentru electorat. Sa faca totul, altfel le da dracul votul.

Acest articol se vrea o radiografie murdara, borderline a ceea ce se intampla azi in presa si politica. Era imperios necesar sa fie scris, deoarece linsajul mediatic in politica romaneasca a fost subiectul cartii lui Ion Novacescu.

„De pe Calea Turzii vor ajunge pe Calea Victoriei doar curvele mai despuiate, mai cu sânii pe-afară, doar cele împopoțonate mai strălucitor, ce vor putea sări strident în ochiul alegătorului, ce-i vor putea întipări pe retină o imagine suficient de puternică și de izbitoare, cât să țină până-n cabina de vot. Vor ajunge doar curvele ale căror prestanță va părea o garanție a unor viitoare prestații către electorat. Vor reuși acele prostituate ce vor ști să le vorbească clienților pe limba lor, ce le vor ști satisface, deocamdată – și etern – la nivel de promisiuni, dorințele. Va câștiga curva ce va poza în peștișorul de aur: aruncă-mă înapoi în Parlament, în apa politicii, iar eu îți voi îndeplini 3 dorințe. Desigur că nici una nu se va realiza.” – spunea un prieten intr-un articol mai vechi. Ziarist exceptional.