Caravana Start Me Up ajunge azi la Cluj!

startLa 18:30 echipa @Akcees te asteapta la @Cluj Hub ca sa participi la un workshop despre antreprenoriat si sa stai de vorba cu oameni care au reusit pe cont propriu. Participarea la eveniment este gratuita in limita locurilor disponibile.

Start Me Up este singura scoala de antreprenoriat din Romania in cadrul careia participantii genereaza idei si dezvolta concepte viabile de business alaturi de investitori si antreprenori consacrati. Cea de a doua editie a evenimentului se va desfasura in perioada 21 – 27 iulie la Pensiunea Speranta din Predeal, iar ineditul acesteia consta in organizarea Caravanei Start Me Up, campanie nationala de promovare a antreprenoriatului in Romania.

Caravana Start Me Up se va desfasura intre 20 iunie si 4 iulie in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Constanta, Galati si Iasi. Antreprenori si investitori importanti din Romania au ales sa se alature acestei campanii nationale de sustinere a antreprenoriatului si sa impartaseasca tinerilor propriile experiente.

La Cluj, printre vorbitori se vor regasi : Lucia Moraru -Eximtur, Philipp Kandal – Skobbler si altii.

Pentru program si rezervari in vederea participarii, accesati  http://startmeup.ro/caravana/cluj/

Subscribe To Our Newsletter

Patricia Kaas şi staff-ul său au avut parte de deplasări confortabile la bordul autovehiculelor Mercedes-Benz

Celebra cântăreaţă, cu peste 16 milioane de materiale discografice vândute la nivel mondial, şi membrii...

Închide