Burlacite si burlaci, in 22 noiembrie chef de fite

 

Citynews.ro a provocat mai multe doamne si domnisoare din Cluj sa nominalizeze cei mai ravniti burlaci din Cluj

Ioana Camarasan, consilier Comunicare si Relatii Publice, Institutia Prefectului Cluj, a propus sapte burlaci.

“Categoria grea, intelectual-financiara – acestia au fost alesi din ratiuni financiare:
•    Octavian Hoandra  – pentru ca este minunat si inteligent, asa cum il cunosc eu – si nu mai intereseaza ce opinii au altii.
•    Robert Rekkers  – pentru ca este notoriu in oras si nu numai, vezi presa financiara

Galeria tinerilor politicieni de Cluj – acestia pentru potentialul lor public:
•    Gabriel Oniga, TSD, pentru ca promite si sigur va creste si ii va inlocui pe PSD-istii mult prea incercati
•    Daniel Pacurar , PNL, fost director ITM, pentru ochii lui senzationali, deci calitati fizice

Mass-media locale si nationale:
•    Catalin Stefanescu , pentru longevitatea emisiunii sale
•    Ciprian Aron  NCN Cluj, pentru ca este documentat si il privesc moderand destul de acid, uneori
Sportivi:
•    Edwin Keleti  – sport cu motor – pentru ca este un tip complex si mai si poate pilota masini de curse, ceea ce noi, cei multi, nu putem!

Ramona Dumitrean, actrita la Teatrul National Cluj, a inaintat propuneri din mediul artistic clujean. Printre nominalizarile actritei se numara:

•    “Vasile Craciun (foto 8) – sound designer-ul Teatrului National Cluj (TNC) pentru ca poate reproduce perfect sunetul anilor de studentie.
•     Jenel Moldovan – light designer-ul TNC pentru ca-ti lumineaza calea pe scena si in afara ei.
•     Dan Chiorean (foto 9) – actor, „marca inregistrata” a TNC pentru vocea lui poate deveni (il citez: in”one night, one desire!”) vocea casei tale
•    Ion Vartic (foto 10)- directorul TNC pentru ca, totusi, citeste mai mult decat scrie.

Din propunerile Ancutei Abrudan, reprezentant Departamentul de Comunicare si Marketing RMB Inter Auto, a ales doi candidati la “Burlacii Clujului”. 
•    Dragos Pop  este un talentat actor al TNC apreciat de public atat pentru rolurile in piese de teatru, dar si pentru spectacolele de stand-up comedy pe care le sustine alaturi de colegii sai din trupa ESUA, dar l-am numit in acest clasament pentru sarmul, naturaletea si umorul sau debordant care il caracterizeaza in afara scenei.
•    Tavi Hoandra   este un celibatar convins si cu atat mai mult o provocare pentru doamnele si domnisoarele care sunt atrase de stilul sau de intelectual boem, cu accente stangiste mai recent.
Clujul este in topul judetelor din Romania cu cele mai multe femei necasatorite, conform Institutului National de Statistica.

Pe primul loc in tara este judetul Iasi cu 37,9% dintre femei necasatorite. pe locul doi este Timisul, cu 37,5%, pe trei este Hargnita cu 36,3%, iar judetul Cluj este pe locul al patrulea cu 35,7% dintre femei necasatorite.
In privinta barbatilor, judetul Harghita conduce in top cu 48% burlaci, pe locul doi este Iasiul cu 47,3%, pe trei este Timisul cu 46,8%, iar pe locul 12 este Clujului, cu 44,8 barbati necasatoriti.
Evenimentul tau – 22 NOIEMBRIE 2014 ora 20:00 Party pentru Singles – eveniment dedicat celor singuri, dornici sa socializeze, sa faca noi prietenii si de ce nu, sa intalneasca chiar SUFLETUL PERECHE. Ce preferi? Sa petreci o noua sambata seara in singuratate sau sa schimbi ceva in viata? A sosit momentul! Suna ACUM pentru rezervare! Poate nu din intamplare citesti acest mesaj – MiraSingles – www.mirasingles.eu .0264458094 0757643978, 0724982651.